Στάθης Παναγιωτόπουλος: Όσα βρήκαν οι αρχές στο σπίτι του και τα ερωτηματικά

Όλες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση όπου πρωταγωνιστεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αλλά οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση στην οποία και πρωταγωνιστεί ολοένα και προχωρούν.

Έτσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Alpha, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ανακάλυψε στο σπίτι του παρουσιαστή πως από το κινητό του τηλέφωνο λείπει η κάρτα sim.

Πιο συγκεκριμένα, όταν οι αρχές μπήκαν στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου κατάσχεσαν έναν υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο, από το οποίο έλειπε η κάρτα sim. Γεγονός που δημιουργεί ερωτηματικά.

Για δύο πιθανά ενδεχόμενα έκανε λόγο ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Το πρώτό είναι πως το κινητό που βρέθηκε δεν είναι αυτό που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ενώ το δεύτερο πως μπορεί να αφαίρεσε την sim για να κρύψει κάποια από τα δεδομένα που θα μπορούσα να συλλέξουν οι αστυνομικοί.

Σύντομα ο κ. Λύτρας αναμένεται υποβάλλει αίτημα στον ανακριτή ώστε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να παραδώσει την κάρτα sim καθώς σε αυτήν μπορεί να βρίσκονται στοιχεία για την υπόθεση.

zappit.gr