Ο Σταύρος Καμμένος στον Antenna Star 103.5: «Ανοιχτός στη συνεργασία της κεντροαριστεράς» (Ηχητικό)

Ο Επικεφαλής της παράταξης του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου με τον τίτλο «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Antenna Star 103.5 «Άκου τώρα, να δεις» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Λευτέρης Τηλιγάδας, καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 9:00 το πρωί έως τις 10:00.

«Όπως δήλωσα και χθες κατά τη διάρκεια της τηλεσυνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου» είπε ο κ. Καμμένος «H πόλη συνεχώς ηττάται. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί οπισθοχώρηση σε όλα τα σημεία. Δεν μπορεί καμία Δημοτική Αρχή να χρησιμοποίει ως άλλοθι την πανδημία που μας ταλαιπωρεί ως άλλοθι αδράνειας».

Σαν παράταξη, σημείωσε, υποστηρίξαμε ότι η πόλη του Αγρινίου και πιο συχνά το κέντρο της πόλης έχει δει κατά καιρούς σημαντικές παρεμβάσεις. Και η πλατεία και άλλα κεντρικά σημεία έχουν ανακαινιστεί αρκετά. Δεν είναι όμως μόνο η επιλογή του προγράμματος της Β.Α.Α., που αφήνει έξω τις γύρω κοινότητες. Είναι το γεγονός ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται γι’ αυτές. Ακόμα και το Πάρκο που μας ένωσε όλους, ακόμα και εκεί, δεν έχει γίνει τίποτα.

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο», παρατήρησε. «Ούτε να καθόμαστε να λέμε έχουμε την πλουσιότερη και ομορφότερη λίμνη και να μην έχουμε καμία σοβαρή πρόταση για την ανάπτυξη της».

«Η απλή αναλογική πρέπει να παραμείνει ως εκλογικό σύστημα», υπογράμμισε, «γιατί θα δώσει θάρρος, ελπίδα και δυναμική σε νέους ανθρώπους, να ασχοληθούν με τα κοινά και να διακριθούν».

Τέλος σε ερώτηση μας, αν ο χώρος της κεντροαριστεράς που αυτή τη στιγμή εκπροσωπείται από δύο παρατάξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, μπορεί στο μέλλον να συμπλεύσει μας είπε ότι «η πολυδιάσπαση πάντα είναι ενοχλητική. Πιστεύω ότι σε μια προγραμματική βάση οι όποιες διάφορες μπορούν να ξεπεραστούν και ενιαία ένας χώρος να απαντήσει στην επόμενη πρόσκληση».