Connect with us

Επικαιρότητα

Σταύρος Γεωργίου: Νέα ντοκουμέντα γύρω από τη δολοφονία του γνωστού Ποινικολόγου

Ο Ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου δολοφονήθηκε προ ημερών στο γραφείο του από 28χρονο Αιγύπτιο ωστόσο νέα ντοκουμέντα είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ο Ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου δολοφονήθηκε προ ημερών στο γραφείο του από 28χρονο Αιγύπτιο ωστόσο νέα ντοκουμέντα είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ο Ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου δολοφονήθηκε προ ημερών στο γραφείο του από 28χρονο Αιγύπτιο ωστόσο νέα ντοκουμέντα είδαν το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με το «Κοινωνία Ώρα Mega».

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κλοπή και παράνομη διαμονή στη χώρα ασκήθηκε εις βάρος του 28χρονου Αιγύπτιου, που φέρεται να έχει ομολογήσει τη δολοφονία του 73χρονου ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου.

Μετά την άσκηση δίωξης οδηγήθηκε σε ανακριτή προκειμένου να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Η σύλληψη

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (22/07) και όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, με το θύμα γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας, με την οποία αμφότεροι διασκέδαζαν το βράδυ της Δευτέρας.

Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του από μαρτυρίες και βιντεοληπτικό υλικό.

Όταν εντοπίστηκε, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι o δικηγόρος προσφέρθηκε να τον πάει σπίτι του, ωστόσο έκαναν μία στάση στο γραφείο του επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια ανέφερε ότι διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα τον θάνατο του δικηγόρου.

Έπειτα τον εγκατέλειψε και έφυγε, αφού προηγουμένως πήρε τα χρήματα που βρήκε και το λάπτοπ.

«Αυτό που έχει αναφέρει είναι ότι διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα να επιτεθεί και να ασκήσει σωματική βία στον άνθρωπο αυτόν, ο οποίος ‘κατέληξε’ με τόσο βάναυσο τρόπο όπως αποδείχτηκε από την ιατροδικαστική εξέταση», λέει για το θέμα η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

«Πριν από έναν μήνα προέκυψε ένα ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, μία έρευνα που έχει πραγματοποιηθεί από τη Δικαιοσύνη και από την Αστυνομία από το 2024 όπου καταγγέλθηκε το περιστατικό. Πριν από έναν μήνα ενεργοποιήθηκε ένα ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, αναζητήθηκε σε αρκετές διευθύνσεις, όπου είχε δηλώσει πιθανή διεύθυνση κατοικίας», συμπληρώνει για τον 28χρονο.

Νέο βίντεο

Την ίδια στιγμή, νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας με τις κινήσεις του 28χρονου.

Στο βιντεοηπτικό υλικό φαίνεται να βγαίνει από την πολυκατοικία που βρίσκεται το γραφείο του Σταύρου Γεωργίου αφήνοντας πίσω του νεκρό τον 73χρονο.

Ο νεαρός άνδρας, φορώντας ένα κόκκινο μπλουζάκι και βερμούδα, κινείται με γρήγορο βήμα και κρατά στο χέρι του το λάπτοπ που αφαίρεσε από το γραφείο του θύματος.

Διαβάστε επίσης: Σύρος: «Θρίλερ» με τη δολοφονία 42χρονης Διασώστριας, έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο

Advertisement

Τελευταία νέα →