Η στιγμή που ο 8χρονος στην Πάτρα βγαίνει νικητής από τη Μ.Ε.Θ. (Video)

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, αφού ο μικρός Γιάννης, που ανησύχησε το πανελλήνιο με την περιπέτεια που είχε με την υγεία του, βγήκε από τη Μ.Ε.Θ., όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο 8χρονος παρουσίασε στις 30 Νοεμβρίου μια σπάνια επιπλοκή, ένα μεταφλεγμονώδες σύνδρομο που εμφανίζεται σε παιδιά που έχουν νοσήσει ή μολυνθεί από κορωνοϊό. Ωστόσο ο μικρός Γιάννης κατάφερε να βγει νικητής και να ξεπεράσει την περιπέτεια με την υγεία του!

Γιατροί και νοσηλευτές, με φαντασία και αγάπη, μετέτρεψαν ένα ιατρικό σκάφανδρο σε σκάφανδρο αστροναύτη. «Για να θυμάται την πρώτη του νίκη, τη νίκη της ζωής», ανέφεραν, προσθέτοντας: «Mια ακόμα μικρή νίκη του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Να μη φοβάται κανείς όσο το Εθνικό Σύστημα Υγείας μας έχει νοσηλευτές και γιατρούς με τέτοια επιστημονική επάρκεια και πραγματική αγάπη για τη δουλειά τους. Στη μουντάδα των καιρών μας ας είναι αυτή η μικρή νίκη ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο του ΣΚΑΪ με τη στιγμή που ο 8χρονος βγαίνει νικητής από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας:

iefimerida.gr