Στο ψυχιατρείο η μητέρα της Αγρινιώτισσας Κυριακής Γρίβα

Η μητέρα της Αγρινιώτισσας Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων στις 11 Απριλίου 2024, νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο μετά από εκδήλωση αυτοκτονικών τάσεων.

Σύμφωνα με τη Δικηγόρο της οικογένειας, Έλενα Τζούλη, η κα. Γρίβα βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά το μνημόσυνο της κόρης της και είχε εκφράσει την επιθυμία να βλάψει τον εαυτό της.

Φοβούμενοι για την ασφάλειά της, οι οικείοι της την έπεισαν να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Η κα. Τζούλη τόνισε επίσης ότι η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα εξακολουθεί να διεκδικεί την τιμωρία του δράστη και την απόδοση ευθυνών σε όσους φέρουν ευθύνη για την τραγωδία.

Ακολουθούν κάποιες επιπλέον πληροφορίες για την υπόθεση:

  • Η Κυριακή Γρίβα, 28 ετών, δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στις 11 Απριλίου 2024, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.
  • Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.
  • Η οικογένεια της Κυριακής Γρίβα κατηγορεί την Αστυνομία για αμέλεια, καθώς δεν προστάτευσαν την 28χρονη παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία.
  • Έχει ασκηθεί μηνυτήρια αναφορά κατά των εμπλεκόμενων αστυνομικών.
  • Η δολοφονία της Κυριακής Γρίβα έχει συγκλονίσει την ελληνική κοινωνία και έχει πυροδοτήσει συζητήσεις για την ενδοοικογενειακή βία και την έλλειψη επαρκούς προστασίας των θυμάτων.

 

Διαβάστε επίσης: Συγκλονίζει τους κατοίκους της Κατοχής ο πρόωρος θάνατος του Γιώργου Τσάμη