Αθλητισμός
Stoiximan SL1 – 17η Αγωνιστική: 500 εμφανίσεις συμπλήρωσε ο Παναιτωλικός, 100 ο Χρίστος Σιέλης
Με αφορμή τη 17η Αγωνιστική της Stoiximan SL1 ο Παναιτωλικός συμπλήρωσε τις 500 εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία, ενώ 100 έχει στην καριέρα του ο Χρίστος Σιέλης.
Με αφορμή τη 17η Αγωνιστική της Stoiximan SL1 ο Παναιτωλικός συμπλήρωσε τις 500 εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία, ενώ 100 έχει στην καριέρα του ο Χρίστος Σιέλης.
100 ματς στη Super League ο Χρήστος Σιέλης
Την 100ή του συμμετοχή στο Πρωτάθλημα έκανε ο Χρίστος Σιέλης, ακριβώς τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο του στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.
Είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στις 19 Ιανουαρίου 2022, στην αναμέτρηση Βόλος – Απόλλων Σμύρνης 1-0, με τα χρώματα της ομάδας της Μαγνησίας.
Συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις στη χώρα μας, έχει 108 συμμετοχές και δύο γκολ, με τα οκτώ από αυτά τα παιχνίδια να αφορούν το Κύπελλο Ελλάδος.
Με τον Βόλο έχει αγωνιστεί σε 62 αναμετρήσεις και έχει σημειώσει δύο τέρματα, ενώ με τον Παναιτωλικός έχει 46 αγώνες χωρίς να σκοράρει.
Αγώνας αριθμός 500 για τον Παναιτωλικό
Ο Παναιτωλικός αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής στις 9 Νοεμβρίου 1975 και τότε επικράτησε στην έδρα του του Πανσερραϊκός με 1-0, χάρη σε γκολ του Γλυκοκάλαμου.
Η ομάδα του Αγρινίου έχει καταγράψει 135 νίκες, 134 ισοπαλίες και 231 ήττες σε αυτές τις 500 αναμετρήσεις, ενώ ο συντελεστής τερμάτων είναι 456-667.
Η ευρύτερη νίκη της είναι το Παναιτωλικός – Πανιώνιος 5-0, στις 11 Μαρτίου 2019.
Αντίθετα, τη φετινή σεζόν δημιούργησε νέο αρνητικό ρεκόρ, με την ήττα από τον Λεβαδειακός με 6-0, στις 5 Οκτωβρίου 2025.
Διαβάστε επίσης: Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Ο Παναγιώτης Κουκούλας στο ματς με τον Ο.Φ.Η., σε απολογία η Αγρινιώτικη Π.Α.Ε.
























