Αθλητισμός
Stoiximan SL1 – Παναιτωλικός: Μέρες… αγωνίας για Χρίστο Σιέλη και Σεμπάστιαν Μλάντεν
Ο Παναιτωλικός στον δρόμο για τη Stoiximan SL1 2026-2027 βιώνει μέρες… αγωνίας σε ό,τι αφορά τον Χρίστο Σιέλη και τον Σεμπάστιαν Μλάντεν.
Ο Παναιτωλικός στον δρόμο για τη Stoiximan SL1 2026-2027 βιώνει μέρες… αγωνίας σε ό,τι αφορά τον Χρίστο Σιέλη και τον Σεμπάστιαν Μλάντεν.
Ο Παναιτωλικός με την απόκτηση του Ελίας Όλσον συνέχισε την εμπλούτιση του ρόστερ του και απομένει να φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος.
Ποιος θα πάρει τη σκυτάλη από τον Σουηδό Κεντρικό Αμυντικό.
Αν αυτός θα είναι κάποιο νέο πρόσωπο που θα γίνει κάτοικος Αγρινίου ή κάποιος από τους δύο που παραμένουνε στα υπόψη.
Ο λόγος σύμφωνα με τον Πάρη Τσελεπίδη και το monobala.gr γίνεται για τον Χρίστο Σιέλη και τον Σεμπάστιαν Μλάντεν.
Δύο επίσης Κεντρικούς Αμυντικούς που θα κληθούνε εφόσον παραμείνει κάποιος εξ αυτών, ή και οι δύο, να πλαισιώσουνε εκτός από τον νεοφερμένο στο Emileon Όλσον τους Νίκολα Στάγιτς και Γκούσταβ Γκράναθ.
Σε μία θέση πάντως του Κεντρικού Αμυντικού διδύμου όπου επί των ημερών του Γιάννη Αναστασίου, από τη στιγμή δηλαδή που στις αρχές του περασμένου Οκτώβρη είχε διαδεχτεί τον Γιάννη Πετράκη, χρησιμοποιήθηκε και ο Λάζαρ Κόγιτς.
Στη νέα χρονιά ωστόσο ο Σέρβος προορίζεται περισσότερο για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.
Οι περιπτώσεις των Σιέλη και Μλάντεν πάντως δεν έχουνε μοναδικό κοινό τους στοιχείο τη θέση όπου αγωνίζονται αμφότεροι.
Και οι δύο έχουνε υπάρξει επίσης αρχηγοί του Παναιτωλικού ενώ μπορούνε να έχουνε τον δικό τους ρόλο εντός των αποδυτηρίων και ειδικότερα ο Ρουμάνος.
Ο Διεθνής Κύπριος όμως δείχνει να είναι στην πρώτη γραμμή.
Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το πρώτο φιλικό της ομάδας του Αγρινίου στην διάρκεια της προετοιμασίας της, αυτό με την Ομόνοια στο Γ.Σ.Π., αναμένεται να έχει δώσει την απάντησή του.
Αυτό προκύπτει μετά και τη τελευταία επαφή που είχε υπάρξει με τον Σιέλη προ ημερών.
Συγκεκριμένα σε αυτήν είχε ζητήσει μερικές ημέρες ακόμη αναμονής, μέχρι τα μέσα Ιουλίου, για να δει αν θα έχει κάποια πρόταση από ομάδα εκτός Κύπρου και εκτός Ελλάδος όπως αποτελεί επιθυμία.
Αν όχι θα δώσει την απάντησή του και όλα δείχνουνε πως στην περίπτωση αυτή θα μείνει κάτοικος Αγρινίου.
Ο Ο.Φ.Η. μπορεί επίσης να επιθυμεί την απόκτηση του Σιέλη αλλά πληροφορίες κάνουνε λόγο πως η Διοίκηση του Παναιτωλικού έχει προχωρήσει σε κατάθεση καλύτερης πρότασης.
Την ίδια ώρα είναι ξεκάθαρο πως ο Γιάννης Αναστασίου έχει ρίξει πλέον το βάρος του σε τρεις συγκεκριμένες θέσεις.
Της απόκτησης του βασικού φορ περιοχής με τις ενδείξεις να κάνουνε λόγο πως είναι Λατίνος και αυτών που θα καλύψουνε το κενό που άφησε η αποχώρηση του Αντρέα Μπουχαλάκη για τον Ο.Φ.Η. και του Αλεξάντρου Ματσάν παρά την προσπάθεια της Διοίκησης της Π.Α.Ε. για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας.
Διαβάστε επίσης: Ε.Π.Ο. – Ο Μάκης Γκαγκάτσης για την 4η Ιουλίου: «Ημέρα υπερηφάνειας, παρακαταθήκη αξιών για το μέλλον»















