Αθλητισμός
Stoiximan SL1 Play Outs – Γιάννης Αναστασίου: «Παρασυρθήκαμε στον ρυθμό που ήθελε ο Αστέρας Aktor»
Μετά την 4η Αγωνιστική των Play Outs της Stoiximan SL1 ο Γιάννης Αναστασίου ήταν εμφανώς απογοητευμένος για τα όσα έδειξε η ομάδα.
Μετά την 4η Αγωνιστική των Play Outs της Stoiximan SL1 ο Γιάννης Αναστασίου ήταν εμφανώς απογοητευμένος για τα όσα έδειξε η ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε στην κάμερα των καναλιών NovaSports:
«Δεν κρατήσαμε σωστά τις γραμμές μας, όταν προηγηθήκαμε στο σκορ.
Παρασυρθήκαμε στον ρυθμό που ήθελε ο Αστέρας για να φτάσει στην ανατροπή του σκορ.
Βάλαμε δύσκολα στους… εαυτούς μας και για 4η φορά, εφέτος, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε εκτέλεση πέναλτι.
Όλες οι ομάδες “παρακαλάνε” για πέναλτι και σε τέτοιες χρονικές στιγμές που εμείς το κερδίσαμε, αλλά στο τέλος θα ζητάμε να μην μας…δίνεται, γιατί δεν σκοράρουμε.
Τι να πω άλλο;
Θα δούμε ποια σημάδια θα μας αφήσει αυτό το παιχνίδι, να ηρεμήσουμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς των Play Outs».
Διαβάστε επίσης: Stoiximan SL1 Play Outs – Γιώργος Αντωνόπουλος: «Κάναμε μια σπουδαία ανατροπή, την οποία δικαιούμασταν»














