Στρατιωτικοί Π.Ε. Αιτωλ/νίας: «Λύση στο συνταξιοδοτικό-βαθμολογικό χιλιάδων συναδέλφων» (Video)

«Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας,

σας αποστέλλουμε την ανακοίνωση της Γραμματείας ΕΠΟΠ της ΠΟΜΕΝΣ για την μη επίλυση των θεμάτων της συγκεκριμένης κατηγορίας συναδέλφων μας στο νομοσχέδιο του ΥπΕΘΑ που εξετάζεται την παρούσα περίοδο στην Βουλή και θα εισέλθει την ερχόμενη Δευτέρα στην Ολομέλεια.

Διαβάστε ΕΔΩ

Το παρόν αποστέλλεται και στα μέλη της Ένωσης μας για ενημέρωσή τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση που αποτυπώνει την πλήρη αλήθεια όλων των ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 3 χρόνια και την πλήρη απογοήτευση 20.000 συναδέλφων μας που εκπλήσσονται αφάνταστα από τα όσα ακούστηκαν στη Βουλή.

Δυστυχώς το θέμα χρειάζονταν μια επιτελική επεξεργασία και έμεινε εκεί για περαιτέρω επιτελική επεξεργασία, αδιαφορώντας όλοι οι υπεύθυνοι όλων των εμπλεκομένων Υπουργείων για τις οικογένειές των συναδέλφων μας, το μέλλον τους και την μετέπειτα επιβίωση τους.

Καλούμε όλους τους Βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας να παρέμβουν δυναμικά και με κάθε τρόπο, ώστε το θέμα να επιλυθεί τώρα και εντός του εν λόγω Νομοσχεδίου.

Παράλληλα τονίζουμε ότι κατά την επεξεργασία του εν λόγου σχεδίου νόμου αναδείχθηκαν και συζητήθηκαν και άλλα σημαντικά προβλήματα ή χρόνιες αδικίες για τις οποίες κατατέθηκαν προτάσεις και τροπολογίες, χωρίς να διαφαίνεται καμία διάθεση από την πλευρά της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥπΕΘΑ για να επιλυθούν.

Κουραστήκαμε 3,5 χρόνια τώρα να ακούμε τις ίδιες δικαιολογίες και να γινόμαστε «μπαλάκι» μεταξύ των Υπουργείων Άμυνας, Οικονομικών, Εργασίας.

Η ομιλία του Προέδρου της ΠΟΜΕΝΣ στην επιτροπή όπου αναφέρονται τα δεκάδες προβλήματα…

Η ώρα των πράξεων και της στήριξης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων είναι τώρα…

ΟΧΙ Αύριο…

ΟΧΙ άλλες υποσχέσεις…»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.

 
           Ο Πρόεδρος                                Ο Γεν. Γραμματέας
Βασίλειος Χονδρογιάννης            Απόστολος Λεμονιάς