Στράτου: Ένα νέο Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Αγρινίου εγκαινίασε ο Γιώργος Παπαναστασίου (Photos)

Ένα νέο ΚΔΑΠ του Δήμου Αγρινίου εγκαινιάστηκε από τον Δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου.  Το «ΚΔΑΠ-ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ 6» της Δ.Ε Στράτου φιλοξενεί  50  παιδιά ηλικίας 5-12 ετών σε ένα σύγχρονο χώρο που τους επιτρέπει να εκπαιδευτούν και  να διασκεδάσουν. 

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί παραδίδουμε ένα ακόμη ΚΔΑΠ στους δημότες μας. Εργαζόμαστε εντατικά με στόχο να απαντάμε στις ανάγκες όλων των κατοίκων σε όλο το εύρος του Δήμου Αγρινίου. Στην προσπάθεια μας έχουμε βρει ανταπόκριση στους εργαζόμενους της ΚΟΙΠΑ, οι οποίοι μαζί με τον πρόεδρο Γιάννη Βασιλείου,  στέκονται με σεβασμό στο πλευρό των  οικογενειών και των παιδιών. Με συνέπεια θα συνεχίσουμε να  παρέχουμε ακόμη περισσότερες υπηρεσίες  στους συμπολίτες μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

 Ο πρ. της ΚΟΙΠΑ Γ. Βασιλείου αναφέρθηκε στις προσπάθειες των εργαζομένων και των μελών του ΔΣ : «Είναι το τρίτο ΚΔΑΠ που εγκαινιάζουμε στην τρέχουσα θητεία. Με πολύ κόπο και φροντίδα και με ίδια έσοδα δημιουργούμε συνεχώς νέες δομές για τα παιδιά μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους κατοίκους στη Στράτο που αγκάλιασαν την προσπάθεια, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Στράτου για την ευγενική χορηγία και την επιχείρηση «Α. ΓΟΥΡΓΟΛΙΤΣΑΣ ΜΟΝ ΑΜΙ Α.Ε.»  για τα παιχνίδια που προσφέραμε  στα παιδιά». 

Παρόντες στα εγκαίνια οι Αντιδήμαρχοι Θύμιος Γρίβας και Βασίλης Φωτάκης, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Κ. Κιτσοπάνος, ο αντιπρ. Της ΚΟΙΠΑ Π. Γιαννιώτης, ο πρόεδρος της Κ. Στράτου  Γιώργος Γιάγκας.