Media-Lifestyle
«Survivor 2026»: Κέρδισε στη Μονομαχία Παραμονής ο Γιάννης Ρέβης από το Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας!
Στον ΣΚΑΪ και το «Survivor 2026» το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου ο Γιάννης Ρέβης από το Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας κέρδισε στη Μονομαχία Παραμονής τον Χρήστο Μυλωνά!
Στον ΣΚΑΪ και το «Survivor 2026» το βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου ο Γιάννης Ρέβης από το Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας κέρδισε στη Μονομαχία Παραμονής τον Χρήστο Μυλωνά!
Αρχικά έγινε γνωστό πως ο Γιάννης Τσουκαλάς από τους Αθηναίους αποχώρησε για προσωπικούς λόγους ενώ στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός γνωστοποίησε τα ονόματα των τριών από τους πέντε που το κοινό ψήφισε θετικά.
Σταύρος Φλώρος, Μιχάλης Σηφάκης και Γιώργος Πολύχρος παρέμειναν μέσω της ψηφοφορίας του κοινού ενώ οι Γιάννης Ρέβης και Χρήστος Μυλωνάς έπρεπε να παλέψουν για να συνεχίσουν στο παιχνίδι.
Στη Μονομαχία Παραμονής αν και ο Χρήστος Μυλωνάς ξεκίνησε καλύτερα στο τέλος επικράτησε ο Γιάννης Ρέβης από το Λαδοχώρι Ηγουμενίτσας.
Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης
Διαβάστε επίσης: «Σούπερ Ήρωες»: Η Αγρινιώτισσα Ελεάνα Στραβοδήμου στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1!
























