Ο σχεδιασμός του ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν χωρίς Νομικού-Λιάγκα

Στο κανάλι του Αμαρουσίου θα προχωρήσουν στην επιτυχημένη συνταγή του δεύτερου μισού της σεζόν όπου οι σειρές έχουν φέρει το κανάλι στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης. Οι ελληνικές σειρές θα κυριαρχήσουν και την επόμενη σεζόν αφού σε αυτές που θα συνεχιστούν από τη φετινή σεζόν (Γυναίκα χωρίς όνομα, Μην ψαρώνεις, Πέτα την φριτέζα) θα προστεθούν ακόμη δύο τουλάχιστον.

Όπως αναφέρει το ethnos.gr και ο Αλέξης Μίχας ελάχιστες θα είναι και οι διαφοροποιήσεις όσον αφορά τις εκπομπές της επόμενης σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα δε θα υπάρξουν νέες προσθήκες.

Πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει νέο πρότζεκτ στην Δούκισσα Νομικού και τον Γιώργο Λιάγκα.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο παρουσιαστές οδηγούνται κατά πάσα πιθανότητα προς την έξοδο από το κανάλι του Αμαρουσίου. Τα συμβόλαια και των δύο παρουσιαστών που λήγουν φέτος το καλοκαίρι έχουν προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Ωστόσο όπως αναφέρει το ethnos.gr αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τον Μάιο θα τους ανακοινωθεί η αποδέσμευσή τους. Πρέπει να πούμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας παρουσίαζε πέρσι το πρώτο μισό της σεζόν την εκπομπή Late Night η οποία διεκόπη λίγους μήνες μετά.

Στη συνέχεια βρέθηκε στην κριτική επιτροπή του «Dancing with the Stars» όπου παρουσίαζε η Ευαγγελία Αραβανή. Τη φετινή σεζόν δε βρέθηκε σε κάποια εκπομπή.

dailymedia.gr