Σχεδιαστής μόδας συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης – Το πελατολόγιο

Γνωστοί τραγουδιστές και σεφ ήταν στο πελατολόγιο του σχεδιαστή μόδας που συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης.

Σε τρεις συλλήψεις για εμπόριο ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, προχώρησε στην Αθήνα η Δίωξη Ναρκωτικών Καλαμάτας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ε.Ρ.Τ. δράστες ήταν ένας σχεδιαστής μόδας, ένας φωτογράφος και ένας πιλότος , στη Δροσιά, το Μαρούσι και την Ανθούσα αντίστοιχα.

Μάλιστα, οι αρχές τους είχαν υπό παρακολούθηση εδώ και τρεις μήνες, καθώς ήθελαν να είναι σίγουροι πριν την επέμβασή τους, κάτι που έγινε τώρα.

Στο πελατολόγιο τους ήταν καλλιτέχνες, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι και σεφ, με τον γνωστό σχεδιαστή να έχει στην κατοχή του 102,4 γραμμάρια κοκαΐνης και 1,5 γραμμάριο χασίς.

Στο σπίτι του φωτογράφου στο Μαρούσι εντοπίστηκαν 663 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και 5.855 ευρώ, ενώ σε αυτό του πιλότου βρέθηκαν 29 γραμμάρια κοκαΐνης, μία ζυγαριά ακριβείας, τρία πιστόλια, εκ των οποίων το ένα κλεμμένο ήταν από αστυνομικό και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο φωτογράφος προφυλακίστηκε, ο πιλότος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, για τον σχεδιαστή μόδας υπήρξε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.

gazzetta.gr