ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αιτ/νίας – Με συναινετική πρόταση ορίστηκε η Νομαρχιακή Επιτροπή

Ολοκληρώθηκε σήμερα και η δεύτερη μέρα της Συνδιάσκεψης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Αιτωλοακαρνανίας με την διαδικασία της συναίνεσης ο ορισμός των μελών της νομαρχιακής επιτροπής, η οποία αποτελείται από 41 μέλη.

Τα κριτήρια αυτής της συγκρότησης ήταν καταρχάς η εκπροσώπηση όλων των περιοχών του νομού αναλογικά με τον πληθυσμό τους, αναλογικότητα στη σχέση μεταξύ ανδρών και γυναικών, καθώς και η εκπροσώπηση της νεολαίας σε τοπικό επίπεδο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η συγκρότηση της σε σώμα, η εκλογή του Συντονιστή Γραμματέα και του αναπληρωτή του, καθώς και των μελών του Συντονιστικού της οργάνου.

Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι το συντονιστικό όργανο της Νομαρχιακής θα το αποτελούν έντεκα (11) μέλη στο σύνολό του, ανάμεσα στα οποία θα είναι και τα δύο μέλη, τα οποία θα υπηρετούν τις δύο παραπάνω θέσεις ευθύνης.

Η Συνδιάσκεψη εκφράστηκε μέσα από μια συλλογική απόφαση, η οποία θα δει το φως της δημοσιότητας τις αμέσως επόμενες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αίσθηση που έχει αφήσει στα μέλη που συμμετείχαν, ήταν πως υπήρξε μια αρκετή καλή διαδικασία, η οποία, παρά το γεγονός ότι πρωτοτύπησε σε επίπεδο σχεδιασμού και εκτέλεσης, αφού ποτέ άλλοτε κατά το παρελθόν δεν υπήρξε παρόμοια διαδικασία συντονισμού και λειτουργίας ενός πολιτικού οργάνου μέσω του διαδικτύου, κατάφερε να υπηρετήσει όλους τους οργανωτικούς στόχους που είχε θέσει η οργάνωσή της.


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr