Συγκινεί η Ματίνα Παγώνη: «Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος»

Έχασε τη μητέρα της από ιατρικό λάθος η Ματίνα Παγώνη και αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη έκανε στην Σάσα Σταμάτη και το Secret μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, αναφέροντας τη δυσκολότερη στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα και αφορά στην απώλεια της μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Ματίνα Παγώνη σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είχα πολλές δύσκολες στιγμές. Η πιο δύσκολη όμως ήταν μία. Όταν έχασα την μητέρα μου από ιατρικό λάθος. Δεν μπορούσα να το ξεπεράσω γιατί είμαι μοναχοπαίδι. Δεν έχω αδέλφια. Πέρασε ένας χρόνος για να το συνειδητοποιήσω και να το αποδεχτώ, γιατί δεν το ξεπερνάς, απλώς το αποδέχεσαι».

«Με τον σύζυγο μου είμαστε μαζί πάρα, πάρα πολλά χρόνια. Είναι γιατρός, ήμασταν στο νοσοκομείο στη Λήμνο και μετά παντρευτήκαμε» πρόσθεσε η κα. Παγώνη στην συνέντευξη. Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών απάντησε και σε ερώτηση για τη μητρότητα: «Πάντα πίστευα ότι όταν κάποιος θέλει να κάνει ένα παιδί, πρέπει να το μεγαλώσει ο ίδιος και να είναι κοντά του. Επειδή λοιπόν είχα αυτή τη δουλειά, θεώρησα ότι δεν πρέπει να κάνω ένα παιδί για να το μεγαλώσει η μητέρα μου, οι θείες μου ή κάποια κοπέλα. Για αυτό συνειδητοποιημένα δεν ασχολήθηκα με αυτή την ιστορία».

Στην ερώτηση, τέλος, αν μετάνιωσε που δεν απέκτησε παιδιά, η Ματίνα Παγώνη απάντησε με ειλικρίνεια: «Καθόλου, γιατί τα παιδιά μου αρέσουν για 5 λεπτά και μετά θέλω να καθίσουν να παίξουν στην άκρη».