Συγκλονιστική εξέλιξη στην πολύκροτη υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη

Η κατάθεση του ανθρώπου – κλειδί για την υπόθεση που είχε σοκάρει την Ελλάδα.

Ο γιατρός πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη αναμένεται να εμφανιστεί στην πταισματοδίκη Μεσολογγίου την ερχόμενη Δευτέρα για να καταθέσει, με αφορμή το υπόμνημα – μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβάλει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Στο εν λόγω υπόμνημα, ο γιατρός, ο οποίος βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα λόγω της ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με τη 44χρονη χήρα από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, αμφισβητεί πλήρως το περιεχόμενο του πιστοποιητικού που φέρεται ότι είχε εκδοθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αγρινίου.

Σύμφωνα με αυτό, υπάρχει ποινική δικογραφία σε βάρος του με βαριές κατηγορίες. Ο ίδιος, όμως, χαρακτηρίζει το περιεχόμενό του «ψευδέστατο» και «ακραία συκοφαντικό». Παράλληλα, εκφράζει μια σειρά από ερωτήματα για τον τρόπο με τον οποίο συντάχθηκε και αναπαράχθηκε το επίμαχο έγγραφο, ενώ κάνει λόγο για άδικη στοχοποίησή του, η οποία του προκάλεσε τεράστια ηθική βλάβη.

Με βάση τη μηνυτήρια αναφοράπου υπέβαλε ο πρώην σύντροφος της Ειρήνης Λαγούδη στον Άρειο Πάγο το Νοέμβριο του 2019, η Εισαγγελία σχημάτισε στη συνέχεια ποινική δικογραφία για αυταπάγγελτα αδικήματα κατά παντός υπευθύνου.

Η εξέλιξη αυτή κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς αναμένεται να ανοίξει έναν νέο κύκλο καταθέσεων γύρω από την πολύκροτη υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, ο γιατρός αναμένεται να ζητήσει να κληθούν ως μάρτυρες συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ενεπλάκησαν σε μια «τρομερή σκευωρία» σε βάρος του.

Μεταξύ αυτών και ο ψαράς , ο οποίος είχε καταθέσει πως είχε δει την άτυχη γυναίκα μαζί με δυο άτομα στην λίμνη Τριχωνίδα, ο αστυνομικός ο οποίος ισχυρίστηκε ότι την είδε να διαπληκτίζεται με δυο άνδρες κοντά σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών στη Νέα Μάκρη αλλά και ο κυνηγός, ο οποίος φέρεται επίσης να είδε την Λγούδη να μιλάει με τους δολοφόνους της.

instanews.gr