Συγκλονίζει η Ελένη Γερασιμίδου: «Έχω μισό αριστερό πνεύμονα» (Video)

Η Ελένη Γερασιμίδου σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση στο «MEGA Καλημέρα» μαζί με τον σύζυγο της, μιλούν για το σπίτι τους, που κάηκε στις φωτιές του καλοκαιριού.

Η Ελένη Γερασιμίδου περιέγραψε την κατάσταση που βίωσε στις φωτιές του καλοκαιριού, και μίλησε για το σπίτι της που κάηκε ολοσχερώς.

«Προσπαθούμε να κρατήσουμε τις δυνάμεις μας, στέκομαι με το ζόρι. Φαίνεται είναι στην μοίρα μας να ξεσπιτωνόμαστε δυστυχώς. Ευτυχώς δεν ήμουν μέσα στο σπίτι όταν καιγόταν, το εγκαταλείψαμε 4 το πρωί», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Είχα μία περιπέτεια με την υγεία μου, ευτυχώς δεν είχα καρκίνο, άλλα χειρουργήθηκα, έχω μισό αριστερό πνεύμονα», πρόσθεσε για το πρόβλημα υγείας της.

Για την στιγμή που έμαθε ότι το σπίτι της καίγεται, η Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε πως, «με πήρε η γειτόνισσα να μου πει πως το σπίτι μου καίγεται, τρελάθηκα. Ήρθαμε και είδαμε το σπίτι μας να καίγεται, έβγαιναν οι φλόγες από την σοφίτα. Δεν κλαίω για τα υλικά, θα αντικατασταθούν η όχι. Κλείνω τα 73 θα ήθελα να μην φοβάμαι, άλλα φοβάμαι. Ήταν όνειρο και ανάγκη να φτιάξουμε το σπίτι μας, ζούσαμε φτωχικά σε πολλά υπόγεια»

Ο σύζυγος της ηθοποιού, Αντώνης Ξένος, σχολίασε την κατάσταση μιλώντας από τα αποκαΐδια του σπιτιού του ζευγαριού.

«Φυσάει κι έρχονται στα χέρια μου καμένα κομμάτια σαν ψίχες ανθρώπων, λες εδώ είναι ζωή και θα το αναπλάσω», είπε.

Δείτε το βίντεο

 

in.gr