Συγχαρητήρια της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης (Photos)

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας με αίσθημα υπερηφάνειας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, καθόσον μετά από μεθοδικότητα, επιμονή, πολλές ώρες εργασίας που διήρκησαν το τελευταίο εξάμηνο, αξιοποιώντας κατάλληλα και συνδυαστικά στοιχεία κατάφεραν την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης και την σύλληψη έντεκα (11) ατόμων οι οποίοι διέπρατταν κλοπές σε οικίες στην περιφέρειά μας, αλλά και σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Εξιχνιάσθηκαν εξήντα τρεις (63) περιπτώσεις κλοπών, ενώ το παράνομο περιουσιακό όφελος της εγκληματικής οργάνωσης υπερβαίνει το ποσό των 620.000 ευρώ συνολικά.


Οι αστυνομικοί της Υ.Α. Αγρινίου για μια ακόμη φορά κατάφεραν, ένα καίριο πλήγμα στην εγκληματικότητα, οι οποίοι επιδεικνύοντας διαχρονικά υψηλό επαγγελματισμό και φιλότιμο, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, γεγονός που μας γεμίζει συναισθήματα υπερηφάνειας.

Επίσης εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στους αστυνομικούς των λοιπών Υπηρεσιών της Δ.Α. Ακαρνανίας, οι οποίοι συνέδραμαν στην επιχείρηση σύλληψης των παραπάνω ατόμων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας
ΔΙΩΤΗΣ Νικόλαος