Συγχαρητήρια επιστολή Κώστα Λύρου στην Αρχαιολόγο Ολυμπία Βικάτου

Ο Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος  σε συγχαρητήρια  επιστολή του στην Αρχαιολόγο, Δρ. Ολυμπία Βικάτου, Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος,  η οποία αναλαμβάνει τη θέση της Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού επισημαίνει  τα εξής:

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Αγαπητή κ. Βικάτου,

Δεχθείτε, παρακαλώ, τα ειλικρινά μου συγχαρητήρια με αφορμή την επάξια ανάληψη των καθηκόντων σας στη θέση της Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού.

Είμαι βέβαιος ότι η πολυετής εμπειρία και το πάθος για προσφορά και δημιουργία που σας διακρίνει, αποτελούν εχέγγυα για μια εξίσου επιτυχημένη σταδιοδρομία, επωφελή για την κοινωνία.

Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα αυτά που έχετε προσφέρει στο Δήμο μας, το έργο σας, την προσήλωση σας και την κατάθεση ψυχής σε κάθε εγχείρημα.

Η πιο σπουδαία παρακαταθήκη, το ΞΕΝΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ , ένα επίτευγμα για το οποίο καταβάλλατε  μεγάλο αγώνα και προσπάθεια και πλέον αποτελεί ένα στολίδι στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.

Η συμβολή σας στην ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Πλευρώνας, της Καλυδώνας και των Οινιάδων, ως άξια συνεχίστρια του έργου του Επίτιμου Γενικού Διευθυντή Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Λάζαρου Κολώνα, υπήρξε πλούσια και καθοριστική.

Σας εύχομαι καλή δύναμη στο σπουδαίο έργο σας».

 

Διαβάστε επίσης: Καλλιακμάνης και Τίγκας για οπαδική βία: Η ΕΛ.ΑΣ. να ασχολείται με την προστασία του Πολίτη – Μεγαλύτερη ευθύνη στις Π.Α.Ε.