Συγχαρητήρια της Βιβής Μαδιά στον Ανδρέα Φούκα

Συγχαρητήρια επιστολή της πρώην Διευθύντριας του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου κ. Βιβής Μαδιά στον μαέστρο Ανδρέα Φούκα, υπό την καθοδήγηση, διδασκαλία και οργάνωση του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «νύχτα μαγικιά …στα θερινά τα σινεμά», την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, στον θερινό κινηματογράφο «Ελληνίς».

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη, 31.05.2023, στο θερινό κινηματογράφο «Ελληνίς», παρουσιάστηκε για το κοινό του Αγρινίου, μουσική Παράσταση με αξιόλογους καλλιτέχνες  και χορωδία. 

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για την εκδήλωση αυτή, που αποτέλεσε φως πολιτιστικό για την πόλη μας. Η άψογη οργάνωσή της, η δοτική διάθεση των καλλιτεχνών , η προσέλευση του κόσμου, το υπέροχο κοινό, δημιούργησαν μια ψυχική ανάταση και μια πνευματική ευφορία, ανακινώντας συναισθήματα και αφυπνίζοντας μνήμες.

Ιδιαίτερα όμως, αισθάνομαι την ανάγκη να συγχαρώ τον κ. Ανδρέα Φούκα, τον διευθυντή της ορχήστρας και μαέστρο της εκδήλωσης. Ένιωσα ιδιαίτερα περήφανη για το γεγονός ότι υπήρξε μαθητής μας στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου επί έξι χρόνια με άριστο ήθος, αγάπη για τη μουσική, αξιοθαύμαστο ταλέντο και πρόθυμη εργατικότητα.

Ο δάσκαλος όταν βλέπει τους μαθητές του να προκόβουν αισθάνεται ιδιαίτερη ευχαρίστηση, πληρότητα και ανταμοιβή των κόπων του.

Αγαπημένε μου Αντρέα, σ΄ ευχαριστούμε που αγαλλίασες την ψυχή μας για ένα δίωρο, σ΄ευχαριστούμε  για τη χαρά που μας έδωσες και σου ευχόμαστε να προχωράς τη ζωή σου με επιτυχίες, εργατικότητα σύνεση και ταπεινότητα. Σου αξίζει κάθε καλό.

Με αγάπη απέραντη

Βιβή Μαδιά

Πρώην Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο: Ήταν πραγματικά μια «νύχτα μαγικιά …στα θερινά τα σινεμά» (Photos)