Ο Σύλ. Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Αιτωλ/νίας καταδικάζει την απειλή με κατσαβίδι σε εργαζόμενη του Δήμου Αγρινίου

Την πλήρη ηθική αποκατάσταση της εργαζομένης στην Υπηρεία Πρασίνου του Δήμου Αγρινίου, η οποία δέχθηκε σήμερα απειλή με κατσαβίδι από συμπολίτης μας εν ώρα υπηρεσίας (δείτε ΕΔΩ), ζητά με ανακοίνωση – καταγγελία του ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Σύλλογος καταδικάζει παρόμοια περιστατικά και τονίζει ότι σε περιπτώσεις διαφωνίας, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται αρμοδίως προκειμένου να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους και όχι να επιτίθενται στους εργαζόμενους.

Η Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Αιτωλοακαρνανίας:

Για μία ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες επικίνδυνων συμπεριφορών συνδημοτών μας απέναντι σε υπαλλήλους του Δήμου Αγρινίου.

Συγκεκριμένα, συνδημότης μας απείλησε με κατσαβίδι συνάδελφο της Υπηρεσίας Πρασίνου, επειδή έκανε της δουλειά της, κλαδεύοντας τα δέντρα της κεντρικής πλατείας της πόλης του Αγρινίου.

Η συνάδελφος γλίτωσε τα χειρότερα καθώς παρενέβη η αστυνομία η οποία και συνέλαβε το συγκεκριμένο άτομο.

Καταγγέλλουμε το γεγονός αυτό και κάθε παρόμοια συμπεριφορά, ζητώντας την πλήρη ηθική αποκατάσταση της συναδέλφου και την καταδίκη τέτοιων περιστατικών.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου είναι και θα είναι πάντοτε στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης  των συμπολιτών μας χωρίς να υποκύπτουν σε οποιασδήποτε μορφής βίας που τους ασκείται σωματικής, λεκτικής ή ψυχολογικής, απ’ όπου κι αν αυτή προέρχεται.

Ζητάμε την συνδρομή και την συμπαράσταση των συμπολιτών μας κατά την άσκηση των καθηκόντων μας.

Σε περιπτώσεις διαφωνίας μπορούν να απευθύνονται αρμοδίως προκειμένου να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους και όχι να επιτίθενται στους εργαζόμενους.

Τέλος ευχαριστούμε τους εργαζόμενους στην Αστυνομία που απέτρεψαν τα χειρότερα για την συνάδελφο.