Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας για τη συμμετοχή του στον 14ο Ημιμαραθώνιο «Μιχάλης Κούσης»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 14ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης» στο Αγρίνιο το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Οκτωβρίου.

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, οι αθλητές μας επιβιβάστηκαν στο πούλμαν που είχε ναυλώσει ειδικά για τους Πατρινούς Δρομείς ο Δήμος Αγρινίου και έφτασαν στο χωριό Δογρή, όπου ήταν η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου Δρόμου 21χλμ.

Το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Πάτρας εκπροσώπησαν στον Ημιμαραθώνιο επάξια τα μέλη του: ΒΑΡΔΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΔΟΞΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΑΡΚΕΛΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΕΝΑΓΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.

Το Σάββατο, 22 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας Δρόμου 5 χιλιομέτρων εντός της πόλης του Αγρινίου, όπου ο Σύλλογός μας εκπροσωπήθηκε από τα μέλη του: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΟΛΑΤΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ.

Συγχαίρουμε τη διοργάνωση για την αρτιότητά της, η οποία προσέφερε πολλές παροχές στους συμμετέχοντες δρομείς, μεταξύ αυτών, ένα εξαιρετικό μετάλλιο & μια εκπληκτικής ποιότητας τεχνική μπλούζα.

Ευχαριστούμε το Δήμο Αγρινίου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο στα θέματα Αθλητισμού, κο Χρήστο Ζαρκαβέλη για την παροχή της δωρεάν μετακίνησης των αθλητών μας και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου για την άψογη συνεργασία μας!

Στον Αγώνα Δρόμου 5 χιλιομέτρων, SNFCC PARK RUN, περιμετρικά του Πάρκου που διοργάνωσε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, σε συνεργασία με την «Αναγέννηση και Πρόοδος» συμμετείχε ο αθλητής μας, ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος ήρθε 7ος στη Γενική Κατάταξη με χρόνο 19’11’’.

Ο Σ.Δ.Υ. Πάτρας συγχαίρει τα ανωτέρα μέλη του