Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου: «Στηρίξτε την τοπική μας αγορά»

«Η φετινή εορταστική περίοδος του Πάσχα ξεκινά σε λίγες μέρες και οι επιχειρήσεις της τοπικής μας αγοράς είναι έτοιμες να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν τις φίλες και φίλους καταναλωτές», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου.

Πιο αναλυτικά:

Ο Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου έχει έγκαιρα ανακοινώσει το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο ενημερώνοντας τόσο τους συναδέλφους εμπόρους, όσο και τους φίλους καταναλωτές και το οποίο ξεκινά από την Κυριακή των Βαΐων 28 Απριλίου 2024 με ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ από 11:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ. και το οποίο θα συνεχιστεί τη Μεγάλη Εβδομάδα σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Με αφορμή τη φετινή εορταστική περίοδο ο Σύλλογος θέλει να καλέσει όλες και όλους τους φίλους καταναλωτές και να τους ζητήσει να ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, των δικών μας ανθρώπων σε μια δύσκολη περίοδο για την αγορά, στηρίζοντας έτσι την τοπική μας οικονομία, την απασχόληση, την κοινωνική συνοχή.

«Στηρίζοντας τις τοπικές μας επιχειρήσεις, στηρίζουμε την ίδια μας την πόλη! Καλές Γιορτές και Καλή Ανάσταση σε όλες και σε όλους», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 

Διαβάστε επίσης: Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Αγρινίου: Καταβολή επιδόματος μητρότητας σε γυναίκες εμπόρους