Συνάντηση Σπ. Λιβανού με τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. κ. Λυκουρέντζο

 Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός επισκέφτηκε σήμερα τον πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. κ. Αντρέα Λυκουρέντζο, με τον οποίον συζήτησε για τα μέτρα στήριξης των πληγέντων αγροτών της Αιτωλοακαρνανίας από τον κυκλώνα «Ιανό» και τις συνθήκες λειτουργίας του ΕΛ.Γ.Α. Αγρινίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Λιβανός ευχαρίστησε τον κ. Λυκουρέντζο για την άμεση αποδοχή του αιτήματος του για την ένταξη των αγροτών της Αιτωλοακαρνανίας στον συμψηφισμό των ζημιών.

Αναφερθήκαν εκτενώς στην ανάγκη άμεσης ολοκλήρωσης των εκτιμήσεων και άμεσης έκδοσης των πορισμάτων εκτίμησης, προκειμένου να καταβληθούν το ταχύτερο δυνατό οι αποζημιώσεις στους αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας που επλήγησαν από τον κυκλώνα «ΙΑΝΟ».

Ο κ. Λιβανός μετέφερε στον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. την ανάγκη υλοποίησης μικρών βελτιωτικών παρεμβάσεων στις κτιριακές εγκαταστάσεις του υποκαταστήματος του Αγρινίου και την παράλληλη ενίσχυση του με ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, GPS, τηλεπισκόπηση GIS.

Τέλος, απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Λυκουρέντζο, την οποία αποδέχθηκε με χαρά ώστε να επισκεφτεί, το ταχύτερο δυνατό, την Αιτωλοακαρνανία και το Υποκατάστημα του Οργανισμού στο Αγρίνιο.