Συνδέθηκε το ηλεκτρικό ρεύμα στο νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα

Προχωράν οι διαδικασίες για την προετοιμασία της μετεγκατάστασης του Κ.Υ. Μύτικα στο νέο κτίριο.

Δύο πολύ σημαντικές εκκρεμότητες που ήταν η σύνδεση με το ρεύμα και το νερό, ώστε να μπορέσει να μπει και η τρίτη εργολαβία, η μεν πρώτη ολοκληρώθηκε και αυτή την εβδομάδα που έρχεται θα συνδεθεί και το νερό.

Υπήρξε μία σχετική καθυστέρηση λόγω κάποιων γραφειοκρατικών προβλημάτων όσον αφορά την οικοδομική άδεια του κτιρίου και την καθυστέρηση σύνδεσης του ρεύματος.

Με πρόσφατη απόφαση της 6ης Υ.ΠΕ, πληρώθηκε με 1.213,95 € η ηλεκτροδότηση του νέου οικήματος για τις ανάγκες στέγασης του Κ.Υ. Μύτικα (δείτε εδώ).

Εμείς ευχόμαστε με το καλό να ξεκινήσει άμεσα και η 3η εργολαβία και πολύ σύντομα να παραδοθεί προς χρήση το νέο Κ.Υ. Μύτικα, το οποίο κατασκευάζεται από το 2010, με τις ευθύνες της προηγούμενης διοίκησης του Δήμου Ξηρομέρου και τις εγκληματικές παραλείψεις της , να καθιστούν το έργο φάντασμα το έτος 2019.

Η νέα διοίκηση του γιατρού – Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ασχολήθηκε από την πρώτη στιγμή σοβαρά με το φλέγον θέμα , για να μπορέσει σήμερα το Κ.Υ. Μύτικα να μπει σε τροχιά ολοκλήρωσης και παράδοσης στους κατοίκους της Δ.Ε. Αλυζίας και των νησιών Κάλαμου και Καστού.