Συνεχίζονται οι έρευνες στην Κατοχή για την 68χρονη – Ερευνήθηκε και ο Αχελώος

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό της 68χρονης γυναίκας που εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 24 Μαρτίου από το σπίτι της στην Κατοχή.

Η γυναίκα έφυγε ξημερώματα από το σπίτι της με τις πιτζάμες και από τότε δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της. Από το υλικό καμερών από σπίτια της περιοχής φάνηκε μόνο ότι κατευθύνθηκε προς την γέφυρα της Κατοχής.

Το πρωί της ίδιας μέρας όταν έγινε αντιληπτή η απουσία της από τους οικείους της δηλώθηκε η εξαφάνιση και οι Αρχές ξεκίνησαν άμεσα τις αναζητήσεις, οι οποίες συνεχίζονται. H αστυνομία, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, εθελοντές της Ε.Ο.Ε.Δ. Ι.Π. Μεσολογγίου, εθελοντές δύτες, και το Λιμενικό, εδώ και μια εβδομάδα χτενίζουν την περιοχή. Έχουν ερευνηθεί χωράφια, αγροτικές αποθήκες, εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις, ρέματα, ο ποταμός Αχελώος, ενώ τις τελευταίες ημέρες ερευνώνται και οι εκβολές του από το Λιμενικό.

Τα μέλη της Ε.Ο.Ε.Δ. ερευνήσαν τον ποταμό με βάρκα, ενώ οι δύτες έψαξαν κάτω από την επιφάνεια του νερού. Επιπλέον έχει γίνει ανακοίνωση από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη ενώ έχει σημάνει και silver alert, χωρίς κανένα μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

aixmi-news.gr