Συντετριμμένος ο Οδυσσέας Σταμούλης στην κηδεία του 11χρονου γιου του (Videos – Photos)

Στο Νεκροταφείο της Καλλιθέας παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος για τον 11χρονο Χρήστο, τον γιο του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο στους Φούρνους.

Τραγική φιγούρα ο ηθοποιός ο οποίος έφτασε υποβασταζόμενος στην εκκλησία του κοιμητηρίου της Καλλιθέας

«Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε εδώ γιατί είναι ένα τόσο τραγικό γεγονός που δεν μπορεί να το διαχειριστεί κανείς», δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Τραγικές στιγμές όταν χάνεται ένα παιδί λόγια δεν υπάρχουν», είπε από την πλευρά της η Ελένη Φιλίνη.

Ο 11χρονος Χρήστος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και αφού για ώρες τον αναζητούσαν οι δικοί του άνθρωποι αλλά και κάτοικοι του νησιού.

Το άτυχο αγόρι εντόπισε πρώτος ένας περαστικός εντόπισε που είδε το άψυχο κορμί του στη θάλασσα, δίπλα σε μία σημαδούρα στο καινούργιο λιμανάκι του νησιού.

«Το παιδί το βρήκαμε δίπλα σε μια σημαδούρα, δυστυχώς τον Χρήστο μας τον βρήκαμε πνιγμένο. Το παιδί μάλλον πνίγηκε, το πήρε ο αέρας καθώς είχε θαλασσοταραχή. Η σημαδούρα ήταν 50 μέτρα από την στεριά, αν κινδύνευε θα μπορούσε να φωνάξει. Δυστυχώς κανένας δεν τον πήρε χαμπάρι», είπε περιγράψει τις δραματικές στιγμές ο Δήμαρχος Φούρνων, Δημήτρης Καρύδης.

H σορός του άτυχου παιδιού μεταφέρθηκε στη Σάμο όπου πραγματοποιήθηκε η νεκροψία-νεκροτομή, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Ε.Ρ.Τ., έδειξε ότι ο θάνατος του 11χρονου Χρήστου προήλθε από πνιγμό. Ωστόσο περισσότερα στοιχεία αναμένονται από τις περαιτέρω τοξικολογικές εξετάσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης

protothema.gr

 

Διαβάστε επίσης: Καλαμάκι Ζακύνθου: Έτσι γλύτωσε γυναίκα από πνιγμό – Η σωτήρια κίνηση του σερβιτόρου (Video)