Συζήτηση αναβάθμισης της προπονητικής πίστας κωπηλασίας στο Μεσολόγγι (Photos)

Συνάντηση του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Ι.Π. Μεσολογγίου με την Βοηθό Περιφερειάρχη Αμαλία Βούλγαρη και τους συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών Θανάση Μαυρομμάτη, με σκοπό την αναβάθμιση της προπονητικής πίστας κωπηλασίας στο Μεσολόγγι και τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν ώστε αυτή να καταστεί σε προπονητικό κέντρο πρότυπο, αφού και οι συνθήκες ευνοούν.

Επίσης, υπήρξε συνάντηση στη Ναύπακτο με τον Πρόεδρο του Παπαχαραλάμπειου Αθλητικού Κέντρου κ. Γεώργιο Μίχο, ενός πραγματικά πολύ όμορφου και νοικοκυρεμένου αθλητικού χώρου, στο οποίο συνεχίζονται οι παρεμβάσεις της πολιτείας, ώστε σύντομα να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και βιτρίνα των αθλητικών κέντρων της Περιφέρειας.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και στην αναβάθμιση της μοναδικής στη χώρα φυσικής πίστας κανόε/καγιάκ στον Εύηνο ποταμό, ώστε σύντομα και αυτή να αποτελέσει ξανά σημαντικό σημείο προσέλκυσης αθλητικού τουρισμού, όπως παλιά.

«Δήλωσα σε όλους του εμπλεκόμενους φορείς πως σκοπός και επιθυμία όλων μας και κυρίως του Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη είναι να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας μας και να εργαστούμε σκληρά και προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε η Π.Δ.Ε. να καταστείτε ένας από τους κορυφαίους αθλητικούς προορισμούς», αναφέρει σε σχετική ανάρτησή του στα social media ο ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Ολυμπισμού κ. Δημήτρης Νικολακόπουλος.