Η Τ.Ε. Κ.Κ.Ε. Αιτ/νίας αποχαιρετά το Γιώργο Λάμπρου

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. με ανακοίνωσή της αποχαιρετά το σύντροφο Γιώργο Λάμπρου, που έφυγε μετά από μάχη με τον κορωνοϊό.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη το σύντροφο Γιώργο Λάμπρου, που έφυγε μετά από μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο σύντροφος Γιώργος γεννήθηκε το 1957. Από τα φοιτητικά του χρόνια εντάχθηκε στην Κ.Ν.Ε. και στη συνέχεια έγινε μέλος του Κ.Κ.Ε. Υπήρξε στέλεχος, για σειρά ετών, του Κόμματος, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας και του Γραφείου της.

Του ανατέθηκαν από το Κόμμα πλήθος χρεώσεων και ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά του.

Στάθηκε τυχερός, σ’ αυτή του τη διαδρομή, να συνοδοιπορεί με όλη την οικογένειά του, καρπός και της δικής του δουλειάς.

Υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Θεστιέων. Επίσης, μέλος της περιφερειακής αλλά και της κεντρικής διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Την περίοδο της κρίσης, του 1989-91, για το Κόμμα μας και το διεθνές Κομμουνιστικό κίνημα, πάλεψε και εκείνος για να μη χαθεί και μεταλλαχτεί το Κ.Κ.Ε.

Η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας και η Κ.Ο.Β. Τριχωνίδας του Κ.Κ.Ε., που ήταν μέλος της, τον αποχαιρετούμε, εκφράζοντας τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του, στη συντρόφισσά του Νατάσα, στα παιδιά του Λαμπρινή και Χάρη, στην πολυαγαπημένη του εγγονή Αναστασία.

Η κηδεία του θα είναι πολιτική και θα γίνει σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος (πρώην Δημαρχείο) Καινούργιου και ώρα 3:00 μ.μ.