Δ. Ταμπακέλης: «Μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά η συμμετοχή των Αστυνομικών στην Εθελοντική Αιμοδοσία» (Video)

Με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 18 Νοεμβρίου 2022 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γ.Ε.Α. στο Αγρίνιο, η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας, η Ελληνική Αστυνομική Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας και ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αγρινίου, σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου (Τμήμα Αιμοδοσίας). (Δείτε εδώ).

Ο κ. Δημοσθένης Ταμπακέλης, υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, μίλησε στο AgrinioTimes.gr για την Εθελοντική αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του εορτασμού του Προστάτη του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Τόνισε την αξία και τη σημασία της προσφοράς αίματος προς τον συνάνθρωπό μας, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τη συμμετοχή των συναδέλφων και γενικότερα των ανθρώπων που προσήλθαν στο Παπαστράτειο Μέγαλο για να αιμοδοτήσουν.

Ακούστε όσα είπε ο κ. Δημοσθένης Ταμπακέλης στο AgrinioTimes.gr:


Επιμέλεια: Νάντια Μπούτα