Τασολάμπρου: «Δίαυλος επικοινωνίας το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου» (Ηχητικό)

Για το «1ο Μουσικό Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου» το οποίο θα γίνει στο Αγρίνιο από 2 έως 4 Οκτωβρίου 2020 στο Κινηματοθέατρο «Ελληνίς», μίλησε στον «Antenna Star Radio FM 103.5» και τη Νάντια Μπούτα, η καλλιτεχνική Διευθύντρια και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Χρυσούλα Τασολάμπρου.

Η κ. Τασολάμπρου μίλησε για τις χορωδίες οι οποίες θα λάβουν μέρος και τους στόχους του Φεστιβάλ, τονίζοντας ότι το «1ο Μουσικό Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου» γίνεται αφορμή για συνάντηση καλλιτεχνών και πολιτισμών δίνοντας βήμα στις τοπικές χορωδίες και τους νέους καλλιτέχνες, ενώ ταυτόχρονα προσδοκά να δώσει τη δυνατότητα σε εκατοντάδες επισκέπτες να γνωρίσουν την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, αφού θα γίνονται παράλληλες ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους, εκκλησιαστικά και Βυζαντινά μνημεία και σημεία ενδιαφέροντος.

Το Φεστιβάλ είναι συνδιοργάνωση του «Πνευματικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγία Σκέπη», της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, του Δήμου Αγρινίου, του Δήμου Θέρμου ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – Ε.Ο.Τ.

Ακούστε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη της κ. Τασολάμπρου στον «Antenna Star Radio FM 103.5»: