Ο Τάσος Κεφαλάς για τη μερική εκτροπή του Αχελώου (Ηχητικό)

Απατώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της εφημερίδας «Ελευθερία», στη συνέντευξή του στο Βελίδιο της Θεσσαλονίκης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο ζήτημα της μερικής εκτροπής του Αχελώου, καθώς και στη λειτουργία του φράγματος της Μεσοχώρας. Για την απάντηση του αυτή καθώς και τις θέσεις του κινήματος «Μεσοχώρα SOS», στο μετέχουν Αιτωλοακαρνάνες, Θεσσαλοί, αλλά και κάτοικοι άλλων περιοχών της χώρας οι οποίοι αντιστέκονται στην τμηματική λειτουργία των έργων της εκτροπής με τελικό στόχο την υλοποίηση της μίλησε σήμερα το πρωί ο Λευτέρης Τηλιγάδας, με τον Τάσο Κεφαλά, στην εκπομπή «Άκου τώρα να δεις», που μεταδίδεται κάθε μέρα μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή στις 9:00 το πρωί στον «Antenna Star Radio FM 103.5».

Ο Τάσος Κεφαλάς, γεννήθηκε στη Λιβαδειά Βοιωτίας το 1956, όπου και ολοκλήρωσε τις μαθητικές σπουδές. Φοίτησε στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΕΜΠ. Ασκεί το επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, εργαζόμενος, κυρίως, στο χώρο των κατασκευών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, ειδικότερα κλιματιστικών.

Δραστηριοποιείται πολιτικά και κοινωνικά, σαν μέλος τοπικών και θεματικών πρωτοβουλιών-κινήσεων πολιτών με αντικείμενο την ενέργεια, τη διαχείριση των απορριμμάτων, τις εξορυκτικές δραστηριότητες, την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου και των κοινωνικών αγαθών κ.ά. Είναι μέλος του κινήματος «Μεσοχώρα SOS» καθώς και άλλων κινημάτων στη χώρα.

Ακούστε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Τάσου Κεφαλά στον «Antenna Star Radio FM 103.5»: