Τατιάνα Στεφανίδου: Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της μετά τον ΣΚΑΪ;

Πολύς λόγος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της Τατιάνας Στεφανίδου.

Θυμίζουμε ότι πριν λήξει η τηλεοπτική σεζόν κι ενώ είχαν κυκλοφορήσει διάφορα δημοσιεύματα που ήθελαν την παρουσιάστρια να συζητάει με τον ΣΚΑΪ για να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον σταθμό έκανε σαφές ότι δεν θα συνεχίσει εκεί.

Από τότε ξεκίνησε νέος γύρος δημοσιευμάτων που την ήθελαν να μετακομίζει στο Mega και να αναλαμβάνει καθημερινή εκπομπή. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο είχε κυκλοφορήσει η φήμη που ήθελε την Τατιάνα να παρουσιάζει απογευματινή εκπομπή και τον Νίκο Ευαγγελάτο να αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ωστόσο, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα να κάνει κάτι άλλο πλην του Live News ο Νίκος Ευαγγελάτος. Άλλωστε, η συγκεκριμένη εκπομπή ήταν η πρώτη σε τηλεθέαση στο Mega, οπότε δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει κάτι.

Απλά η φήμη κυκλοφόρησε επειδή προφανώς η Τατιάνα ήταν επί σειρά ετών στην απογευματινή ζώνη με επιτυχημένες εκπομπές, σαν το «Αξίζει να το δεις».

Η αλήθεια είναι ότι η Τατιάνα είναι σε επαφή με το Mega από τις αρχές του καλοκαιριού, αλλά ακόμα η συμφωνία δεν έχει οριστικοποιηθεί. Κι αυτό γιατί όπως μου μετέφερε άνθρωπος που γνωρίζει πολλά δεν είναι ακόμα σαφές αν η Τατιάνα θα αξιοποιηθεί στο καθημερινό ή στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Οι άνθρωποι του σταθμού θέλουν να ενισχύσουν το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου και θέλουν να βάλουν μια ψυχαγωγική, αλλά και μια ενημερωτική εκπομπή, μετά το Mega Σαββατοκύριακο. Εκεί λοιπόν σκέφτονται να τοποθετήσουν την Τατιάνα για να κάνει ουσιαστικά αυτό που έκανε και στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, η Τατιάνα είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις της όταν από τον ΣΚΑΪ της είχαν πει να μετακομίσει στο Σαββατοκύριακο γιατί πιστεύει- και δικαιολογημένα- ότι θα ήταν καλύτερο να έχει καθημερινό ραντεβού με το κοινό. Αυτό έκανε τόσα χρόνια και έτσι την έχει συνηθίσει ο κόσμος.

Από την άλλη, στο Mega δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα ήθελαν να εντάξουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα, ακόμα μια ενημερωτική εκπομπή εκτός από το Live News και το πρωινό που θα προηγείται του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο που θα παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα.

Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα δεν έχει κλείσει η συμφωνία με την Τατιάνα. Έτσι κι αλλιώς το πρόγραμμα του Μega θα ξεκινήσει πιο αργά, οπότε υπάρχει ακόμα χρόνος για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Επίσης, άλλη μια εκκρεμότητα που υπάρχει αφορά στην ψυχαγωγική εκπομπή που θα προβάλλεται μετά το Mega Σαββατοκύριακο. Εκεί η ιδέα που υπάρχει είναι να γίνει μια εκπομπή με πολλές διαφορετικές ενότητες στη λογική του Dot που βλέπουμε στον ΣΚΑΪ.

Γιάννης Πουλόπουλος – znews.gr