Τέλεση Αθλητικών Αγώνων Λυκείων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

«Ανακοίνωση – Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ιατρικού Προσωπικού για τη συμμετοχή τους στους Σχολικούς Μαθητικούς Αγώνες Λυκείων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας».

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης  Αιτωλ/νιας  δια της  ομάδας Φυσικής Αγωγής και της οργανωτικής επιτροπής σχολικών αγώνων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.), διοργανώνει  για το σχολικό έτος 2022-2023 τους μαθητικούς αγώνες  Λυκείων της Π.Ε Αιτωλ/νίας.

Οι αγώνες θα διεξάγονται κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου 9:00 π.μ. – 14:00 π.μ. σε ανοιχτές ή κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις των Δήμων Ι.Π. Μεσολογγίου, Αγρινίου και Ναυπακτίας.

Η παρουσία των ιατρών (ανεξαρτήτως ειδικότητας, αγροτικών ή αναμενόντων εξάσκησης ειδικότητας ) κατά την διάρκεια  των αγώνων (Στίβου, Ποδόσφαιρου, Καλαθοσφαίρισης, Πετοσφαίρισης, Χειροσφαίρισης) στους αγωνιστικούς χώρους αποτελεί προϋπόθεση  για την έναρξη και  διεξαγωγή του αγώνα.  

Καλούμε το ιατρικό προσωπικό να συμβάλει με την παρουσία του στην τέλεση των αγώνων. Η συμμετοχή των ιατρών είναι αμοιβόμενη για κάθε  αγώνα.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος  για συμμετοχή των ιατρών στους αθλητικούς  αγώνες γίνεται τηλέφωνα: 2631 050028 και 50033 καθώς και στο Email: grfa@dide.ait.sch.gr

O Διευθυντής Δ.Ε. Αιτωλ/νίας και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ. 

Χρήστος  Κ.  Καζαντζής

ΠΕ 83   Μ.Ε.d