Τέλος από το «The Voice» η Λάουρα Νάργες – Αποχώρησε στα μισά του παιχνιδιού

Παρελθόν αποτελεί από το «The Voice» η Λάουρα Νάργες η οποία μία μόλις ημέρα πριν τα γυρίσματα της δεύτερης φάσης του παιχνιδιού, ανακοίνωσε στην παραγωγή πως αποχωρεί από το project και δεν θα συμμετάσχει ως παρουσιάστρια των παρασκηνίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου για το «Happy Day», η παραγωγή βρίσκεται σε στάδιο αναζήτησης αντικαταστάτη, καθώς η ξαφνική αποχώρηση της Νάργες αποτέλεσε ιδιαιτέρως δυσάρεστη έκπληξη.

«Χθες το βράδυ ανακοίνωσε στην παραγωγή του «The Voice» ότι δεν θα είναι στα γυρίσματα που ξεκινούν αύριο. Είχε δεχτεί ένα διερευνητικό τηλεφώνημα τον Σεπτέμβριο και της είχαν πει «θα συνεχίζουμε». Ίσως να περιμένει και κάτι παραπάνω η Λάουρα γιατί τόσα χρόνια τη βλέπουμε στο «The Voice» και μετά είναι σαν να εξαφανίζεται. Δεν υπάρχει κάτι άλλο ούτε στην εταιρεία παραγωγής του Acun ούτε στον ΣΚΑΪ. Το παράπονό της, νομίζω, είναι ότι δεν αξιοποιήθηκε και κάπου αλλού παρά το ότι γίνονταν δοκιμαστικά για άλλα projects. Παρέμενε μόνο σε αυτό», είπε η δημοσιογράφος.

Μένει να δούμε ποιος ή ποια θα αντικαταστήσει τη Λάουρα.

dailymedia.com.gr