Τέμπη: Αποσωληνώθηκε ο 22χρονος εγκαυματίας αλλά παραμένει σε Μ.Ε.Θ.

Αποσωληνώθηκε αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ο 22χρονος εγκαυματίας από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ενώ η κατάστασή του είναι σταθερή.

Ο 22χρονος, ο οποίος φέρει εγκαύματα (έκτασης 20% της επιφάνειας του σώματος) από την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, υποβλήθηκε σε χειρουργείο την περασμένη Παρασκευή από πλαστικούς χειρουργούς.

Σύνφωνα με το grtimes.gr, ο γιατροί αναφέρουν πως ο 22χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται σε Μ.Ε.Θ. καθώς οι πολυτραυματίες και εγκαυματίες όταν αποσωληνώνονται παραμένουν νοσηλευόμενοι στη Μ.Ε.Θ. για μεγαλύτερη ασφάλεια και αυξημένη φροντίδα, κυρίως λόγω των τραυμάτων τους και επειδή είναι ευάλωτοι σε λοιμώξεις.

Να σημειωθεί πως την Παρασκευή (03.03.2023) πλαστικοί χειρουργοί προχώρησαν στην αποκατάσταση των εγκαυμάτων που προκλήθηκαν από τη μοιραία σύγκρουση, κυρίως στο πρόσωπο και στον ώμο (έκτασης 20% της επιφάνειας του σώματος) του 22χρονου.

Να συμπληρωθεί, πως η διαδικασία αποσωλήνωσης ήταν να προχωρήσει μέσα στο Σαββατοκύριακο, ωστόσο λόγω φόρτου εφημερίας αυτό δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί σήμερα.

newsit.gr