Τέμπη: Η συμβουλή που «έσωσε» τη 19χρονη Κυριακή με καταγωγή από το Αιτωλικό – Τι λέει ο πατέρας της (Video)

Ο κύριος Διονύσης Λεϊμονής, με καταγωγή από το Αιτωλικό, πατέρας της Κυριακής η οποία διασώθηκε από τη σύγκρουση της επιβατικής με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, μίλησε για τα όσα βίωσαν σαν οικογένεια στην εκπομπή «Ελένη».

«Τα αισθήματα είναι ανάμεικτα. Αισθάνομαι τυχερός, αλλά πιάνω τον εαυτό μου να θρηνεί σαν να ήμουν ο άτυχος της υπόθεσης. Η κόρη μου μας πήρε έντρομη κλαίγοντας. Δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει γιατί ήταν στο 7ο βαγόνι. Τρομοκρατηθήκαμε αλλά δεν θέλαμε να το δείξουμε. Εκείνη προσπαθούσε να δώσει κουράγιο σε εμάς και εμείς σε εκείνη».

Σχετικά με την Κυριακή είπε: «Την επόμενη μέρα άρχισε να θυμάται πράγματα, ότι είδε μια γυναίκα με καμένο πρόσωπο και ότι σκόνταψε πάνω σε έναν νεκρό. Ο οδηγός του λεωφορείου έλεγε ανέκδοτα και τους μιλούσε συνέχεια για να τους κρατά σε καλή κατάσταση. Τον ευχαριστώ αν και δεν τον γνωρίζω. Η Κυριακή νιώθει ανάμεικτα συναισθήματα. Ότι δεν ήμουν εγώ αλλά ήταν ο διπλανός μου».

Κλείνοντας ο πατέρας της Κυριακής σημείωσε: «Το μήνυμα ”μπαμπά έφτασα” και η ανασφάλεια θα μας ”κυνηγά” πια. Είναι μια ”ψυχολογική ασθένεια” που θα περάσουμε όλοι. Της χαρίστηκε της Κυριακής η ζωή, όπως και πολλών ανθρώπων. Η Κυριακή πήγε να βγάλει εισιτήριο για το 5ο βαγόνι αλλά δεν πρόλαβε γιατί έπεσε το ίντερνετ. Ο αδελφός της είπε να πάει στο 7ο που είναι πιο ασφαλές».