Τεράστια η απήχηση για βοήθεια στο Γηροκομείο Αγρινίου (Videos – Photos)

Τεράστια ήταν η απήχηση συμπολιτών μας και επιχειρήσεων του Αγρινίου στο κάλεσμα για τη συγκέντρωση βοήθειας προς το Γηροκομείο Αγρινίου που απηύθυνε η Λέσχη Φίλων Hard Rock και Metal Μουσικής «Metal Union» και ο όμιλος «Agrinio365» Media Group που στήριξε επικοινωνιακά την πρωτοβουλία αυτή.

Σε ανακοίνωσή της η Λέσχη αναφέρει τα εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσες και όσους στήριξαν την προσπάθεια μας να συγκεντρώσουμε τρόφιμα και προϊόντα πρώτης ανάγκης για το Γηροκομείο Αγρινίου. Η διάθεση για προσφορά ανθρώπων τόσο της πόλης του Αγρινίου όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας ήταν πραγματικά συγκινητική και το αποτέλεσμα πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες τόσο ημών όσο και του Γηροκομείου.

Παρακάτω θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ατομικά μια σειρά από επιχειρήσεις, σε αλφαβητική σειρά, που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια. Η βοήθεια τους υπήρξε σημαντική και τους τιμά.

Αγροτικός Συνεταιρισμός «ΕΝΩΣΗ» Αγρινίου

Γουργολίτσας Α. ΜΟΝΑΜΙ Α.Ε.

Επίδοση Φυσικής – Εξειδικευμένη Φροντιστηριακή Διδασκαλία

Θανασούλας Ν. ΑΕΒΕ

Ιατρικά – Ορθοπεδικά Σελεβίστα

Καφεκοπτείο Γαλαζούλας

ΚΤΕΟ Αγρινίου Α.Ε.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Γεωργίου Φωτεινή

Κουτέρης «AgrinioCookies»

Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Κυπάρισσου

Πριτσούλης Super Market

Σκλαβενίτης Super Market

Ειδικότερα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συγγενείς της πρόσφατα θανούσης Ντελαγιώργου Πελαγίας, για την δωρεά τους εις μνήμην της. Η πράξη σας δίνει θαλπωρή σε άλλους ηλικιωμένους ανθρώπους και τιμά την μνήμη της.

Τέλος, θα θέλαμε να κάνουμε μια ιδιαίτερη αναφορά στην υποστήριξη που πήραμε από τον Όμιλο «Agrinio365» Media Group, που συνέδραμε και οργάνωσε την επικοινωνιακή προβολή του εγχειρήματος.

Για μια ακόμη φορά, η Λέσχη μας θέλει να ευχαριστήσει τόσο τους επώνυμους δωρητές όσο και τις δεκάδες των ανώνυμων. Όλοι και όλες έχετε μέσα σας μια πραγματικά «μεταλλική» ψυχή!

Σας περιμένουμε όλους, με δυνατή μουσική, γέλιο και φωνή, στον χώρο μας, να γιορτάσουμε τις μέρες που έρχονται με ζωή, πάθος και αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Καλές Γιορτές!»

Ω