Την Τετάρτη στη Βουλή η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Στέφανου Κασσελάκη

Την Τετάρτη στη Βουλή η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Στέφανου Κασσελάκη

Όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, Παύλος Μαρινάκης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να έχει την πρώτη του επίσημη συνάντηση  με τον Στέφανο Κασσελάκη την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου μία μόλις ημέρα πριν μεταβεί στην Κίνα.

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα, στις 20:00 ο Πρωθυπουργός στο πλαίσιο του 27ου Ετήσιου Συνεδρίου Economist Government Roundtable θα συζητήσει με τον Φράνσις Φουκουγιάμα.

Αύριο, Τρίτη, 31 Οκτωβρίου, στις 11:00, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο.

Την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου, στις 10:00 ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Π.Σ. Στέφανο Κασσελάκη, ενώ στις 11:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητας τους και λοιπές διατάξεις».

Με τις διατάξεις του Νομοσχεδίου εξασφαλίζεται ο εκσυγχρονισμός της διαδικασίας επιλογής των διοικήσεων των φορέων του Δημοσίου Τομέα με τη δημιουργία ενός πλαισίου το οποίο προβλέπει τη διαρκή αξιολόγησή τους, την αναβάθμιση των απαιτήσεων για κάθε θέση και την ενίσχυση της αξιοκρατίας και της διαφάνειας.

Ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου, στην Κίνα όπου την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, τον Πρωθυπουργό Λι Τσιανγκ και τον Πρόεδρο της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης Tζάο Λετζί.

 

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση Καραγκούνη – Παπαθανάση για τη δημιουργία θέσεων εργασίας στην Αιτωλοακαρνανία