Θ. Λαυράνος: «Ως παίχτης κοιμάσαι τα βράδια, ως προπονητής όχι» (Ηχητικό)

Στα μέσα Ιουλίου οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες του σωματείου με την επωνυμία «Απόλλων Δοκιμίου» συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ομάδας στο Γήπεδο «Λεωνίδας Ζαχαράκης» θέλοντας να σχεδιάσουν την ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021. Για το λόγο αυτό προχώρησαν στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και στις αρμοδιότητες των μελών του. 

Χωρίς καν δεύτερη σκέψη όλοι τάχθηκαν υπέρ της ανανέωσης της συνεργασίας με τον προπονητή Θεόδωρο Λαυράνο ο οποίος μεταξύ άλλων εξαργύρωσε και τη περσινή πορεία στην Α’ Ε.Π.Σ. του Νομού Αιτωλοακαρνανίας καταφέρνοντας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο έως τη χρονική περίοδο που έληξε άρον-άρον η σεζόν ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Θεόδωρος Λαυράνος μίλησε στην εκπομπή «ΟΛΑ Sports» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημοσιογράφος Παρασκευάς Μάζης στον «Antenna Star Radio FM 103.5» για την πορεία και τους στόχους της ομάδας, τη δική του συνεισφορά σε αυτή, τη σχέση με τα άλλα σωματεία του Νομού, τον Παναιτωλικό αλλά και το ποδόσφαιρο χωρίς την παρουσία θεατών.

Σε σχετική ερώτηση για τη διαφορά μετάβασης από την ποδοσφαιρική στην προπονητική καριέρα ο ίδιος τοποθετήθηκε λέγοντας πως είναι μεγάλες οι διαφορές και πως ως παίχτης κοιμάσαι τα βράδια, ως προπονητής όχι.

Ακούστε αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Δημήτρη Χουχουλή στον «Antenna Star Radio FM 103.5»: