«Θα είναι επίπονο αλλά θα παραστώ στη δίκη», δήλωσε η Αμφιλοχιώτισσα Ι. Παλιοσπύρου

Η δίκη της γυναίκας που της επιτέθηκε με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 ορίστηκε στις 15 Σεπτεμβρίου και η Ιωάννα Παλιοσπύρου δηλώνει ότι θα δώσει το παρών για να βρεθεί αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που της άλλαξε για πάντα τη ζωή.

«Το γεγονός πως ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης, είναι κάτι που, παρόλο που το περίμενα με ανυπομονησία, με αναστάτωσε και μου έφερε επώδυνες αναμνήσεις του τελευταίου χρόνου. Ξέρω πως θα είναι για εμένα επίπονο ψυχολογικά σαν διαδικασία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω και θα το κάνω», λέει χαρακτηριστικά στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Και συμπληρώνει: «Οι θεραπείες έχουν ξεκινήσει, προσπαθώ να ακολουθώ πιστά τις συμβουλές των γιατρών και το πρόγραμμα περιποίησης των ουλών. Σωματικά είναι κουραστικό, αλλά όχι επίπονο σε αυτή τη φάση. Προσδοκώ τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας».

Όπως δηλώνει ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της Ιωάννας, «θέλει να σταθεί απέναντι στην κατηγορούμενη και να την ρωτήσει, με το πρόσωπό της, «Γιατί; Γιατί όλο αυτό;». Αντιλαμβάνεστε η αγανάκτηση υπάρχει, ο θυμός υπάρχει, αλλά πιστεύω ότι η Ιωάννα είναι πολύ δυνατός άνθρωπος».

Επίσης, τονίζει ότι «η ψυχολογία της είναι αρκετά καλύτερη από ότι ήταν και γενικά από την αγάπη που λαμβάνει από όλο τον κόσμο είναι αισιόδοξη».

Σε τρεις εβδομάδες θα ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος θεραπειών και η Ιωάννα θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ώστε να αποφασίσουν οι γιατροί τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν.

newsit.gr