Τι θα πει αλφαβητικά;

Ήρθε κι η δεύτερη δόση των εμβολίων χθες το μεσημέρι στο  νοσοκομείο Αγρινίου για τη συνέχιση του εμβολιασμού του υγειονομικού προσωπικού που είναι υπηρεσιακά εξαρτημένο από αυτό. Ο τρόπος όμως με τον οποίο συμβαίνει όμως αυτός ο εμβολιασμός είναι κομματάκι προβληματικός.

Τι θα πει αλφαβητικά, αν αυτό το αλφαβητικά δεν προϋποθέτει τον κατά τμήμα εμβολιασμό και το κατά πόσο οι υγειονομικοί του κάθε τμήματος είναι εκτιθέμενοι στον ιό; Με τον τρόπο που γίνεται σήμερα ο εμβολιασμός, ένας παιδίατρος που το επώνυμο του ξεκινάει από «Α» θα έχει εμβολιαστεί νωρίτερα από ένα Παθολόγο ή έναν πνευμονολόγο, το όνομα του οποίου ξεκινάει από «Τ» και ο οποίος βρίσκεται συνεχώς μέσα στην κλινική covid-19 του νοσοκομείου ή στην Μονάδα εντατικής θεραπείας.

Το ίδιο συμβαίνει και με το νοσηλευτικό προσωπικό. Μία νοσηλεύτρια μάλιστα της ΜΕΘ ή της κλινικής covid-19 του νοσοκομείου θα εμβολιαστεί πολύ αργότερα από έναν οδοντίατρο των εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου.

Υ.Γ. Αλήθεια, εκείνος ο διαγωνισμός για τον μοριακό αναλυτή προχωράει ή έχει κολλήσει κάπου; Κάτι μου λέει ότι στην επόμενη πανδημία θα τον έχουμε.


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr