«Θα πεθάνεις…»: Η απίστευτη ατάκα της Αγγελικής Νικολούλη για το απειλητικό τηλεφώνημα (Video)

«Με το γάντι» δίνει τις απαντήσεις της η Αγγελική Νικολούλη, η οποία στη διάρκεια της εκπομπής της, «Φως στο Τούνελ» δέχτηκε για μια ακόμη φορά απειλητικό μήνυμα.

Μετά το ιστορικό «Νικολούλη ψόφα!», η παρουσιάστρια βρέθηκε ξανά αντιμέτωπη με παρόμοιο σχόλιο τηλεθεατή, στο οποίο απάντησε on air, όπως εκείνη ξέρει καλά να κάνει.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή της ασχολήθηκε για μια ακόμη φορά με την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η δίκη της οποίας αναμένεται να συνεχιστεί στις 7 Φεβρουαρίου, ενώ ο Αλέξης Κούγιας αφήνει να εννοηθεί η ύπαρξη νέου κατηγορούμενου.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να απαντήσει στο απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε στον αέρα της εκπομπής και το χιούμορ της, φυσικά, αποτέλεσε το μεγαλύτερο πρωταγωνιστή της βραδιάς.

«Tώρα να δώσουμε σημασία σ’ αυτό; Είναι κατά το ‘Νικολούλη ψόφα!’., την άλλη φορά. Τώρα ‘θα πεθάνω πριν την ώρα μου’; Ρε παιδιά τώρα ούτε για πλάκα δεν είναι αυτό… Μη δίνετε σημασία σ’ αυτά! Άκου εκεί θα πεθάνω πριν την ώρα μου, μια χαρά κορίτσι!», είπε καθιστώντας σαφές πως τίποτα δεν την σταματά.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με ένα κλικ ΕΔΩ

Και φυσικά το Τwitter δε θα μπορούσε παρά να υποκλιθεί…

dailymedia.com.gr