Ο θάνατος της Βουλίτσας «τσάκισε» το Twitter – «Σε κλάψαμε σε όλη την Ελλάδα»

«Δεν μπορώ να βλέπω μόνο του τον Μηνά», «η τελευταία σκηνή που του τραγουδάει, μας έλιωσε» γράφει το κοινό

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» αποχαιρέτησε την Ελένη Κοκκίδου, η οποία όπως είχε πει σε συνεντεύξεις της, θα αποχωρούσε από το πρότζεκτ του Alpha που μετρά 10 χρόνια.

Η «Βουλίτσα» πνίγηκε από κόκκαλο ψαριού, ενώ έτρωγε με τον Μηνά (Αντώνης Αντωνίου) και τον αδερφό της και πέθανε, με το επεισόδιο της 8ης Ιουλίου να συγκινεί το κοινό.

Η σκηνή που η Βούλα πνίγεται:

Ακολούθησε ανάρτηση του καναλιού στο Twitter, με ένα απόσπασμα που δείχνει τον Μηνά στο σπίτι, χωρίς τη σύζυγό του, να θρηνεί.

Στη δημοσίευση γράφει: «Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου… Ένα μεγάλο ευχαριστώ 🙏 από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα, θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσά μας».

Δείτε το βίντεο

α σχόλια για αυτή την εξέλιξη πήραν «φωτιά», με τους τηλεθεατές να εκφράζουν τη συγκίνησή τους για τον θάνατο της Βούλας, που τους συντρόφευε για δέκα χρόνια στην κωμική σειρά.

«Έγινα κομμάτια, ειδικά η σκηνή που του τραγουδάει και ο Μηνάς έχει μείνει μόνος του», «Μας τσακίσατε σήμερα πραγματικά», «Η τελευταία σκηνή, μας έλιωσε!!!! Βουλίτσα μας, σε κλάψαμε σε όλη την Ελλάδα!!!! Τι ρόλος 10 χρόνια», γράφουν στο μεταξύ.

Δείτε περισσότερα

protothema.gr

 

Διαβάστε επίσης: Αγρίνιο – «Αυτή η νύχτα μένει»: Απόψε το καθηλωτικό φινάλε (Trailer)