Θάνος Μωραΐτης: «Η Α.Ε.Κ. εκπροσώπησε επάξια το ελληνικό μπάσκετ»

Θ. Μωραΐτης: «Η Α.Ε.Κ. εκπροσώπησε επάξια το ελληνικό μπάσκετ»

Συγχαρητήρια δήλωση για την επιτυχία της Α.Ε.Κ. στον τελικό της διοργάνωσης του Basketball Champions League έκανε ο Τομεάρχης Αθλητισμού και βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία Αιτωλοακαρνανίας, Θάνος Μωραΐτης.

«Η Α.Ε.Κ. της προσφυγιάς, η Α.Ε.Κ. της καρδιάς μας, η Α.Ε.Κ. της Ελλάδας, εκπροσώπησε χθες επάξια το αγωνιζόμενο να σταθεί στα πόδια του, αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων, που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και τις ανεύθυνες πολιτικές αντιμετώπισης της πανδημίας από τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», ανέφερε χαρακτηριστικά, προθέτοντας:

«Το ελληνικό μπάσκετ δήλωσε για μια ακόμη φορά «παρόν» σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. […]Παρά τη κρίση, εξακολουθεί να στέκεται σε υψηλό επίπεδο, χάρη στις προσπάθειες των φορέων του, που τόσο λυσσαλέα πολεμάει η Κυβέρνηση, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο αθλητικό νομοσχέδιο».

 

Αναλυτικά η δήλωση του Βουλευτή:

«Το ελληνικό μπάσκετ δήλωσε για μια ακόμη φορά «παρόν» σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Α.Ε.Κ. της προσφυγιάς, η Α.Ε.Κ. της καρδιάς μας, η Α.Ε.Κ. της Ελλάδας εκπροσώπησε χθες επάξια το αγωνιζόμενο να σταθεί στα πόδια του, αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων, που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και τις ανεύθυνες πολιτικές αντιμετώπισης της πανδημίας από τη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σε άδειο γήπεδο, χωρίς τη μεγάλη δύναμη του έκτου παίκτη, των φιλάθλων της, κατέκτησε επάξια τη δεύτερη θέση στον τελικό της διοργάνωσης του Basketball Champions League.

Το ελληνικό μπάσκετ – παρά τη κρίση – εξακολουθεί να στέκεται σε υψηλό επίπεδο, χάρη στις προσπάθειες των φορέων του, που τόσο λυσσαλέα πολεμάει η Κυβέρνηση, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο αθλητικό νομοσχέδιο.

Συγχαρητήρια στην Ένωση, τους αθλητές, προπονητές, παράγοντες. Και του χρόνου ευχόμαστε την κούπα στην «Αγιά Σοφιά»!»