Θάνος Μωραΐτης: «Συνεχίζουμε τον αγώνα για την εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου»

Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων των εκλογών της 21ης Μαίου ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θάνος Μωραίτης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους χιλιάδες συμπατριώτες και συμπατριώτισσες μου πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, που με τίμησαν για ακόμα μια φορά με την ψήφο τους.  Θα τιμήσω την εμπιστοσύνη τους με τον καλύτερο τρόπο όπως έκανα πάντα από κάθε μετερίζι. 

Συγχαρητήρια στους συνυποψηφίους μου που εκλέγονται. Θα είμαι δίπλα τους στη συλλογική προσπάθεια για το καλό της χώρας και του τόπου μας.

Σε αυτές τις εκλογές όλες και όλοι οι υποψήφιοι, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δώσαμε έναν αγώνα αρχών και αξιών αλλά το αποτέλεσμα της κάλπης της 21 Μαΐου δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας. 

Η ετυμηγορία του ελληνικού λαού είναι απόλυτα σεβαστή. Λαμβάνουμε τα μηνύματα και προχωράμε μπροστά στην επόμενη κρίσιμη εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι ο βασικός εκφραστής των αγώνων του λαού μας για Δημοκρατία, Πρόοδο και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Αυτές είναι οι αρχές και οι αξίες μας και για αυτές θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε.

Τώρα είναι η στιγμή για ενότητα και αγώνα. Πάμε ξανά όλες και όλοι μαζί δυνατά να δώσουμε τη μάχη της 25ης Ιουνίου. Καλό μας αγώνα!».

 

Διαβάστε επίσης: Μπογδάνος και Λατινοπούλου με νέο όνομα ξανά στις Εκλογές – Ποιους καλούν σε συστράτευση