The Voice: Ποιοι παίκτες αποχώρησαν στο 3o Live;

finalevoice-614x378

Δείτε όλα όσα έγιναν στη σκηνή του δημοφιλούς show! Ποιοι κατάφεραν να συνεχίσουν;

Τέσσερις παίκτες -ένας από κάθε ομάδα- αποχώρησαν στο 3ο live του “The Voice”. Πολλές ανατροπές, αμήχανε στιγμές και ωραίες ερμηνείες χαρακτήρισαν τη βραδιά…

01:13 Η Δέσποινα Βανδή αγχωμένη όσο ποτέ παίρνει τη δύσκολη απόφαση. Ακολουθώντας το συναίσθημα και όχι τη λογική, κρατάει στο παιχνίδι τον Σταύρο Χαλιαμπάλια και αποχαιρετά τον Δημήτρη Λιόλιο.01:11
Τελευταία και φαρμακερή… Οι τηλεθεατές ψήφισαν να συνεχίσουν στο “The Voice” η Άννα Βιλανίδη και η Παναγιώτα Καψάλη.00:54

Ομολογώ λέει ο Δημήτρης Λιόλιος που ολοκληρώνει το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς με ένα τραγούδι που έχει πει πριν από μερικά χρόνια ο Βαλάντης.

00:46

Οι κριτές εντυπωσιάζονται από την εξέλιξη της Παναγιώτας Καψάλη, η οποία διαγωνίζεται απόψε με το “Love like you do”.

00:32 Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας με το “Μάνα μου Ελλάς” του Σταύρου Ξαρχάκου χρωματίζει διαφορετικά τη βραδιά.


00:26
Η Άννα Βιλανίδη ανεβαίνει πρώτη στη σκηνή από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή. Ερμηνεύοντας το Chandelier πραγματοποιεί την πιο ωραία εμφάνιση της βραδιάς με διαφορά από όλους τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους!


00:20
Η Μελίνα Ασλανίδου αποφασίζει το τρίτο πρόσωπο που θα συνεχίσει. Είναι ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης. Εκτός Voice μένει η Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ.

00:17 Το κοινό ψήφισε και στέλνει στο επόμενο live τον Νεκτάριο Μαλλά και τον Ανδρέα Ελεσνίτσαλη!

00:02 Με την Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ και τον “Λύκο” ολοκληρώνεται το διαγωνιστικό κομμάτι και για την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου.

23:57 Σειρά για τον Αλέξανδρο Μπαρμπούτη που και “Του έρωτα”.


23:42
Ο Νεκτάριος Μαλλάς συγκινεί με τη συγκλονιστική ερμηνεία του στο τραγούδι “Ο δικός μου ο δρόμος”.

22:32

Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου ξεκινά το διαγωνιστικό μέρος ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης με την “Μπαλάντα του κυρ Μέντιου”. Για την ερμηνεία του εισπράττει αρκετά καλές κριτικές.23:16
Ανατροπή! Ο Άκης Παναγιωτίδης μαζί με την Έλενα Παπαπαναγιώτου νιώθουν την ψυχρολουσία της τελικής επιλογής από τον Μιχάλη Κουινέλη. Ο Άκης μένει και η Έλενα αποχωρεί απογοητευμένη.


23:13
Ο Γιώργος Λιάγκας ανοίγει τον φάκελο με την ετυμηγορία των τηλεθεατών. Η Κατερίνα Καμπανέλλη που δεν μπορεί να το πιστέψει και η Εύα Τσάχρα περνούν στο επόμενο live!22:58

Η Έλενα Παπαπαναγιώτου πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή του Voice με ένα τραγούδι που έχει πει ο Σάκης Ρουβάς πολύ επιτυχημένα πριν από χρόνια, “Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου”.


22:51

Ο Άκης Παναγιωτίδης με την ιδιαίτερη φωνή και χροιά τραγουδά το “Time is running out”. Το άγχος του ωστόσο είναι εμφανές και οι κριτές το εντοπίζουν. Τα σχόλια τους για τον Άκη ποικίλουν…

22:34

Η μικρή Κατερίνα Καμπανέλλη δίνει ρυθμό στο κοινό και συγκινινεί με τη μοναδική ερμηνεία της στο “Dance me to the end of love”.

22:25
Οι διαγωνιζόμενοι του Μιχάλη των Stavento παίρνουν σειρά. Πρώτη στην αρένα μπαίνει η Εύα Τσάχρα. Με το Uptown funk πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή εμφάνιση που ενθουσιάζει τους κριτές.22:08
Η δύσκολη στιγμή για τον Αντώνη Ρέμο που πρέπει να επιλέξει τον τρίτο διαγωνιζόμενο φτάνει. Ο τραγουδιστής δίνει πράσινο φως στον Μάκη Δράκο. Αποχωρεί ο Στέλιος Καρυπίδης.


22:06
Η ώρα των αποτελεσμάτων για τους παίκτες του Αντώνη Ρέμου. Το κοινό ψήφισε να παραμείνουν ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και ο Κώστας Αγέρης.21:53 ”

You ‘re beautiful” τραγουδάει παίζοντας παράλληλα πιάνο ο Μάκης Δράκος. Η φωνή του μαγεύει κριτές και κοινό και αποσπά τα καλύτερα σχόλια από όλους!

21:45 “Μ’ αρέσει να μη λέω πολλά” τραγουδάει με τη χαρακτηριστική του χροιά ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και πραγματοποιεί μια ξεχωριστή εμφάνιση για μια ακόμα βραδιά.

21:25 Ο Κώστας Αγέρης δοκιμάζεται με το “Αν είσαι ένα αστέρι” που έχει γίνει μεγάλη επιτυχία από τον Νίκο Βέρτη.21:16
Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ξεκινάει με την ομάδα του Αντώνη Ρέμου. Πρώτος ανεβαίνει στη σκηνή ο Στέλιος Καρυπίδης και ροκάρει με το Centuries.


21:06
Ο Γιώργος Λιάγκας καλωσορίζει κοινό και επιτροπή και εξηγεί πως θα διαμορφωθεί η αποψινή διαδικασία. Από την ψηφοφορία των τηλεθεατών δύο παίκτες από την κάθε ομάδα θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση. Από τους δύο εναπομείναντες, οι κριτές θα επιλέξουν αυτόν που θα μείνει και αυτόν που θα φύγει.21:01 Το αποψινό live ξεκινάει με μια έκπληξη. Το καινούριο τραγούδι του Μιχάλη Κουινέλη έχει τίτλο “Άσπρο πάτο” και μαζί με τον τραγουδιστή, στη σκηνή του Voice ανεβαίνουν και οι παίκτες που έπαιξαν στο video clip.

Η τρίτη και σημαντικότερη φάση του μεγαλύτερου talent show βρίσκεται σε εξέλιξη, αναζητώντας την επόμενη «φωνή» της Ελλάδας. Ποιος θα καταφέρει να είναι ο μεγάλος νικητής;

Μετά τα πρώτα ξεκαθαρίσματα στα δύο πρώτα live, από τους 40 παίκτες του “The Voice” σήμερα διαγωνίζονται 16 -τέσσερις από κάθε ομάδα. Ο αγώνας δυσκολεύει για τους διαγωνιζόμενους…

Τα live φέρνουν πολλές εκπλήξεις! Κατά τη διάρκεια τους θα δούμε διάφορες ενδιαφέρουσες συνεργασίες επί σκηνής. Οι διαγωνιζόμενοι θα μοιραστούν το stage με τους Coach, αλλά και με guest καλλιτέχνες. Στόχος τους είναι να χαρίσουν μοναδικές τραγουδιστικές ερμηνείες και να μας οδηγήσουν… στη νέα μεγάλη φωνή της Ελλάδας!

zappit.gr