«Τhe Voice»: Τουλάχιστον μέχρι το Φεβρουάριο…

To «Τhe Voice» ξεκίνησε στον ΣΚΑΪ σημειώνοντας μάλιστα τεράστια επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης κι από ότι φαίνεται δεν θα τελειώσει κι εύκολα την φετινή σεζόν.

Το τάλεντ σόου του καναλιού του Νέου Φαλήρου αναμένεται φέτος να έχει και τη μεγαλύτερη διάρκεια από όλες τις σεζόν που έχουν δει μέχρι στιγμής τον τηλεοπτικό αέρα κι αυτό γιατί η προβολή του φέτος είναι εβδομαδιαία, δηλαδή κάθε Κυριακή.

Αυτό σημαίνει ότι το «Τhe Voice of Greece» με την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά, τον Πάνο Μουζουράκη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη στη θέση της κριτικής επιτροπής θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι το Φεβρουάριο καθώς πρέπει να βγουν στον αέρα τα περίπου 22 επεισόδια που προβλέπονται από την βίβλο του παιχνιδιού για να ολοκληρωθεί το σόου.

Φυσικά, με τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει το συγκεκριμένο τάλεντ σόου τις Κυριακές, την παραγωγή του οποίου επιμελείται η τουρκική εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι, η αλήθεια είναι ότι ο ΣΚΑΪ θα ήθελε ιδανικά το παιχνίδι να μην τελειώσει καθόλου φέτος, ενώ είναι η πρώτη φορά που ούτε οι καλλιτέχνες παραπονιούνται για τα γυρίσματα.

Βλέπετε ο κορωνοϊός και τα κλειστά νυχτερινά μαγαζιά έχει αλλάξει τις συνθήκες και φυσικά έχει κάνει τους τραγουδιστές περισσότερο διαλακτικούς, αλλά και πρόθυμους.

tinasmess.gr