Ο Γ. Θεοφάνους στον Antenna Star: «Είμαι από τους ανθρώπους που αγαπούν το Αγρίνιο» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Μαζί» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 21 Ιουνίου 2022 ο Ελληνοκύπριος συνθέτης, στιχουργός, μουσικός και συγγραφέας, Γιώργος Θεοφάνους, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής αλλά και τη συνεργασία του με τη Δέσποινα Βανδή στην καλοκαιρινή τους περιοδεία «Ένα Καλοκαίρι Ακόμη» με τη συμμετοχή και δύο νέων εξαιρετικών καλλιτεχνών την Όλγα Βενετσιάνου και τον Νίκο Παπουτσή.

Στο ξεκίνημα της κουβέντας ο κ. Θεοφάνους αφού αναφέρθηκε λεπτομερώς στη Συναυλία της ερχόμενης Δευτέρας, 27 Ιουνίου 2022 στο Γήπεδο της Παναχαϊκής, εκθίασε τον καλό του φίλο και Μαέστρο της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου κ. Κονίδα για την άριστη συνεργασία τους μέσα από τις εκπομπές στο Open Beyond. Επίσης, αναφέρε πως θέλει πολύ σύντομα να έρθει και στο Αγρίνιο προσφέροντας μαζί του μία μαγευτική μουσική παράσταση στο κοινό της πόλης μας.

Στην ίδια εκπομπή αποκάλυψε πως συνεχίζει με το «Ένα Τραγούδι Ακόμα» μέσα από τη συχνότητα του Open λέγοντας μάλιστα πως ξεκινάνε άμεσα γυρίσματα θέλοντας να προλάβει τον Σεπτέμβριο τα 100 Χρόνια από το 1922 με ένα ξεχωριστό επεισόδιο με τραγούδια που έχουν να κάνουν με τη Σμύρνη και με ωραίους καλεσμένους. 

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα Τάλεντ Σόου τα οποία όπως είπε τα έχει υπηρετήσει και δεν αποκλείται να το κάνει ξανά, επιβεβαιώνοντας εν μέσω πλην σαφώς, τα δημοσιεύματα για την αξιοποίηση του ίδιου από το κανάλι σε ένα νέο Μουσικό Σόου με τα Ταλέντα τους επόμενους μήνες, ίσως και τους πρώτους μήνες του 2023.

Σχολίασε και τις αλλαγές που έχουν σημειωθεί στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού, επισημαίνοντας πως από τη χρονιά που κέρδισε η Ελλάδα με την Έλενα Παπαρίζου άρχισε να αλλάζει ο Διαγωνισμός και άρχισαν και οι Επιτροπές να ακούνε το κοινό.

Τέλος, έκανε ιδιαίτερα αναφορά στα νέα παιδιά που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική λέγοντας πως κανείς δεν είναι έτοιμος κερδίζοντας απλά έναν διαγωνισμό, επιμένοντας πως χρειάζεται δουλειά έχοντας δίπλα τους ανθρώπους που θα τους βοηθήσουν. Μάλιστα, αποκάλυψε πως επειδή λέει τα πράγματα με το όνομά τους, αρνήθηκε να πάει στο φετινό «X-Factor».

Ακούστε, όλα, όσα είπε ο Κ. Γιώργος Θεοφάνους στον Antenna Star 103.5: