Θέρμο: Με δύο νέους οδηγούς ασθενοφόρου ενισχύεται το Κέντρο Υγείας (Photos)

Δύο νέοι οδηγοί ασθενοφόρου ανέλαβαν υπηρεσία στο Κέντρο Υγείας Θέρμου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, συμπληρώνοντας ότι πλέον καλύπτονται οι ανάγκες ολόκληρης της περιοχής σε 24ωρη βάση, με τέσσερις (4) οδηγούς συνολικά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κωνσταντάρα:

Άλλο ένα θέμα λύθηκε ….

Από χθες ανέλαβαν υπηρεσία δυο ακόμα οδηγοί ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας ΘΕΡΜΟΥ και πλέον με τέσσερις (4) οδηγούς συνολικά καλύπτονται οι ανάγκες ολόκληρης της περιοχής μας σε 24ωρη βάση.

Με συστηματική δουλειά και διεκδίκηση της δημοτικής αρχής όλα τα ζητήματα επιλύονται.

Ευχαριστίες στον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κύριο Ιωάννη Καρβέλη και στην ηγεσία του υπουργείου υγείας, τον υπουργό Θάνο Πλεύρη και την αν. Υπουργό Ασημίνα Γκάγκα για την επίλυση ενός μακροχρόνιου αιτήματος της τοπικής μας κοινωνίας.

Επίσης με επιστολή μου στον υπουργό Υγείας ζήτησα την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Θέρμου , σε εξοπλισμό και εγκαταστάσεις μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.

Τέλος μέχρι τις 2/12/2022 ο δήμος Θέρμου παραλαμβάνει δυο ακόμα απινιδωτές από την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας που θα τοποθετηθούν σε δημόσιες Θέσεις που θα προταθούν, από την Διευθυνση του Κέντρου Υγείας.

#ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !